Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

1.hardware=LEXIA3 = tzv.\"kabel\" na diagnostiku

2.software=pre staršie vozy PP2000 pre peugeot a Lexia pre citroen

=pre novšie vozy Diagbox,ten má v sebe tri softwary-PP2000,Lexiu a diagbox ,ktorý je pre obidve značky.

Originál diagnostika s legálnym software sa kúpiť dá.Cena je ale v hodnote slušného auta:o

Odesláno

Prajem pekný deň a poprosil by som či sa nenájde niekto čo by pomohol prípadne poslal program DB verzia 5.02 a nejaký pokec k nemu.....prečítal som tu všetko a nejak sa mi nedarí rozbehať diagnostiku lexia na mojej 307 stále píše že nie je pripojené auto vopred ďakujem.

Odesláno

Diagbox 5.02 by nebol problém,len keď už ho máš nainštalovaný korektne,tak zbytočná preinštalácia.

Myslím,že niekde sa tu písalo,že 307-čky majú niekedy problém sa spojiť s diagnostikou Lexia3.

Niekedy pomohlo pri zapnutom zapaľovaní vytiahnuť USB a zapojiť späť:myslim:myslim:myslim

Odesláno

Tak vďaka za radu skúsim ale rád by som aj nainštaloval ten DB ale nemám ten program a nedarí sa ho nejak nájsť ak by bolo možné ho nejak zaslať by som bol rád a pekná vďaka za pomoc. Mám verziu 7 ta vraj nechodí.

[upravil dne 10/6/14 20:33 od Tibor001]

Odesláno

Ano mám verziu 7.XX a tá po preštudovaní fóra nejde s čínou

Mám SZ ale som tu nový tak sa rozkukávam....

[upravil dne 10/6/14 20:49 od Tibor001]

Odesláno

Tak to vypada, ze ten kabel v Diagboxu 7.30 nejede. Tvari se vse v pohode, ale s ridici jednotkou se nespoji.

Je to cista instalace XP, zadny balast, istalace a aktivace Diagboxu v pohode. Kdyz pouzije puvodni notas se starsi verzi Lexie a PP2000 tak to same auto napichneme.

Rika tento vystup na obrazku, ze je to kabel B?

post-53740-14109638132714_thumb.jpg

Odesláno

Tak s tim driverem to bohuzel nejede vubec, je to verze z roku 2010 jak je videt ve spravci zarizeni, takze urcite spravne nainstalovan. Dokonce to nedokaze ani vycist ten interface checker. Tak jsem hodil zpet zase puvodni driver a ted uz to zase dokaze vycist.

Takze to asi fakt nepojede. Zazadal sem tady clena fora o nabidku na update kabelu, tak uvidim.

Zatim dikes!

Odesláno

Diagbox poslední 7.xx ti pod W7 a W8(POUZE 32bit verze) bude fungovat,jen na to musíš mít Cčkový kabel... s Bčkem ti to nepojede korektně..

Jinak starší verze DB pod W7 a W8 nechodí...

[upravil dne 24/6/2014 11:39 od John]

Odesláno

No ja mam win 7 a moj B-ckovy kabel mi s diagboxom chodi bez problemov. Ide mi o to, ze ci mi to pojde aj pod win 8. Rozmyslam o preinstalovani notebooku na win 8. Diagbox mam myslim 7.33.

[upravil dne 23/6/14 13:33 od starec007]

Odesláno

Vo W8 nainštaluj virtualbox a v ňom W7 32bit,alebo XP a tam diagbox.

[upravil dne 23/6/14 13:41 od ferinko2]

Odesláno

Virtualbox som uy skusal vo win7, ale nemam taky vykonny notebook aby mi to slapalo. Tam to neslo ani rozchodit tak som to dal hned prec. Mne ide o to ci to pojde pod win 8 tak isto ako pod win7, alebo je tam nejaky problem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...