Přejít na obsah

radovan71

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

Vše od uživatele radovan71

  1. Na místě jsme se dohodli.Ten co do mně narazil chybu uznal.Nevěnoval se plně řízení . Prý zrovna koukal do podlahy. Podle mne nebyl ani připoutaný.Má rozbité sklo u řidiče ve výši hlavy. Teď odjel odhadce škody. Totálka.Oprava v značkovém servisu prý vyjde na 82 000 kč. Použití replik na 56 000 Kč. Ale mám jiný problém. Na autě jsou gumy 165/70 R14.Tento rozměr si i odhadce škody napsala.S těma jsem jej koupil. Ale v TP jsou 175/65 R14 . Mohou s tím být problémy?
  2. Podlaha v kufru je jak harmonika.
  3. Tak jsem si auta moc neužil .Přesně 5 měsíc od koupě do mne ze zadu vrazilo BMW. U 206 pěkně poškodil zadní dveře,nárazník,levý bok,světla.výfuk a vypadá to i na poškozenou zadní nápravu. Jsem zvědav na kolik to odhadne pojišťovna.
  4. Tak jsem si pořídíl diagnostiku ELM327. A dnes jsem ji poprve použil. Hlásila chybu PO410. Vyndal jsem opět čidlo a bylo od oleje. Tak jsem jej opět očistil a chybu vymazal. Předchozí majitel totiž do motoru 1.1 nalil 4,5 litru oleje:mad:.Podle mne se olej dostal do sání a proto diagnostika hlásí chybu. Olej jsem vyměnil a filtr taky. Mám sání vyčistit ? Pomůže to?
  5. radovan71

    Diagnostika lexia

    Kterou používáte doma s Androidem ??? Můžete my některou doporučit ????
  6. http://postovnezdarma.cz/bluetooth-autodiagnostika-hhobd-elm327 A co tato diagnostika? Máte s ní někdo zkušenosti??? [upravil dne 13/6/14 20:41 od radovan71]
  7. Jo nevíte kde by se dala nějaká ta diagnostika , za rozumný peníze koupit?
  8. Tak čidlo vyčištěno a kontrolka zhasla. Díky za cenné rady.
  9. radovan71

    Nestartuje

    Auto opravené. Oprava na náklady autobazaru.
  10. radovan71

    Ukazatel paliva

    Aha.Až budu mít auto doma tak se mrknu jestli tam je taky. Teď čekám na telefon z opravny. Ráno jsem tam musel auto odtáhnout.
  11. radovan71

    Ukazatel paliva

    A kde by by mělo být to tlačítko??? 206 ho má taky?
  12. radovan71

    Nestartuje

    A kde ten snímač otáček je??? Mám taky 260 1.1
  13. radovan71

    Ukazatel paliva

    No co mně se stalo. V pátek jsme přivezli 206 1.1 z bazaru.Při dojezdu se nám rozsvítilo hladový oko. Dolil jsem 5 litru co jsem měl rezervu v kanystru. A auto otočil čumákem do kopce. V neděli jsme nasedli celá rodina auto nastartovalo a po chvíli se rozsvítilo Stop a motor zhasl. Přivezli jsme tedy 20 litru benzínu , dolili a znova se snažíme nastartovat. Motor točí a nestartuje.Palivový čerpadlo necvaká, pojistky jsou v pořádku. Co by to mohlo být?
×
×
  • Vytvořit...