Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To snekmotorsport: odpust si prosim takove prispevky, toto je tema diagnostiky Lexia a ne tveho vykuchaneho FAP.

Pokud to potrebujes vyresit, zaloz si svoje tema.

Odesláno

Tak to se omlouvám, i když si myslím že moje otázky sem patří - pokud to je téma jak lexia pracuje, co ukazuje a co se sní dá zjistit...

A jestli je to můj fap nebo Tvé podhuštěné kolo je snad jedno, jde o to co na to říká diagnostika, co dokáže odhalit nebo úkázat v případě nějakých úprav či zákroků. Pokud se přesto pletu, ještě jednou se omlouvám a prosím admina o smazání :papa

Odesláno

Jasně že to částečně souvisí a neber to tak, že mi vadí zrovna tvůj FAP. Mě vadí že jsi napsal dva příspěvky, které nic neřeší a nejsou věcné a zahlcují toto již tak velké vlákno.

Nicméně si myslím, že řešení filtru FAP by měl mít svoje vlákno (a taky že má)...

Odesláno

Ahoj kluci, omlouvám se jsem tu nový ale potřeboval bych koupit kabel pro lexii3 ale ten C-čkový stačí mi jen ten hlavní s elektronikou. dík za odpovědi.

Odesláno
Ahoj kluci, omlouvám se jsem tu nový ale potřeboval bych koupit kabel pro lexii3 ale ten C-čkový stačí mi jen ten hlavní s elektronikou. dík za odpovědi.

Na predchádzajúcej strane (75) je ponuka.Senor89 aj predáva.Pošli mu sz

[upravil dne 27/1/14 18:12 od ferinko2]

Odesláno

Zdravim. Zohnal som si diagnostiku a nainstaloval som si program Diagbox a po update na verziu v7.32 som zistil, ze nemam v ponuke moj Peugeot 406. Neviete niekto v com moze byt problem? Vo verzii v7.06 este v pohode bol a tak som postupne updatoval az na 7.32 a zrazu tam neni a nejde mi nacitat ani ked dam automaticke nacitanie vozidla a ani ked manualne zadam VINko.

Odesláno

máš auto r.v.2000,načo ti bola verzia 7.32

máme tu staré šunky a zbytočne nové verzie diagboxu:roker

Odesláno
Nemam ako sa podelit treba ho preprogramovat a nato potrebujes technicke vybavenie ale zas cena za prerobenie nieje strasna :cool:

na jednej strane mam cloveka co da tomu venuje ale aj tak by ma zaujimalo kolko stoji to preprogramovanie?

Odesláno

to: ferinko2 Tak ja som nevedel, ze mi to je na nic a nevies do akej verzie diagboxu je podporovana 406tka? A aky je vobec rozdiel v tych verziach? Co je v tych novych pridane?

Odesláno

Čím novší soft neznamená že sa odstraňujú staršie modely ,ale to že sa pridávajú novšie.Mám 7.33 a 406 je tam,takže musíš mať niečo špatne.

uepepe ,mám kamoša ktorý robí z B - C za sumu....€ viac v SZ

Odesláno
to: ferinko2 Tak ja som nevedel, ze mi to je na nic a nevies do akej verzie diagboxu je podporovana 406tka? A aky je vobec rozdiel v tych verziach? Co je v tych novych pridane?

Odpovedal baffy

Odesláno
Čím novší soft neznamená že sa odstraňujú staršie modely ,ale to že sa pridávajú novšie.Mám 7.33 a 406 je tam,takže musíš mať niečo špatne.

uepepe ,mám kamoša ktorý robí z B - C za sumu....€ viac v SZ

....€ trocha vela bodiek nie :D Mam zaplatene \"koncesionarske poplatky\" tak asi mozem napisat aj sumu (30Eu)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...