Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nejrychlejší by bylo, kdyby to připojil na jiné auto a vyzkoušel. Jinak mě chodí dia pod W7 verze 7.16 a jsem maximálně spokojen. Je velice rychlá. Jenom při diagnostikování přes PP2000 nebo Lexii nahlásí že není komunikace s kabelem. Stačí vytáhnout a zasunout USB, potvrdit a šlape bez problémů dál. Diagbox chodí úplně bezproblémově.

Odesláno

Aha takže mam asi smolu a nič s tým nenarieším. Len to niekomu predať na iné auto :/. Dá sa nejak rozlíšiť aký mam kábel ? Na tej diagnostike je len číslo 9780.Z5 ešte je tam ACTIA PSA XS Evolution made in france. NA konektore je Actia MXG

Odesláno

Označení je na všech čínách stejné. Jak jsem ti výše psal, zkus to na jiném modelu pežota a uvidíš. Pokud to nepojede, tak je problém buď v kabelu, nebo softwaru. Pokud to pojede, tak to opravdu nefunguje na 307. Jaký r.v. P307 máš?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím páni. Stále sa trápim s tou diagnostikou. Nemá niekto funkčný patch na diabox 6.01? Chcem poskúšať tú verziu aj pod wxp aj pod w7. Vopred ďakujem.

Odesláno

Ahojte. Nevie niekto poradiť fintu ako sa zbaviť takejto chyby v diag-boxe 5.02 ?

Niekedy začne prebiehať test a do 30 % tu chybu vypíše a nepokračuje. Spúšťam to to vo VM VirtualBoxe(winXP) pod win7.

Clipboard02.jpg

Vopred ďakujem

[upravil dne 9/1/14 18:45 od tyristor]

[upravil dne 9/1/14 18:47 od tyristor]

Odesláno
Tak už prišla diagnostika aj mne,a dnes mi ju ide spojazdniť člen Ferinko2.Dufam že to dobre dopadne lebo viete čina je furt len čina.....

Presne tak.Inštalečné DVD vadné.Ale už nainštalované z iného,zatiaľ po V5.29 Hlavne,že \"kabel\" je OK:roker

Odesláno

Takže sa to zasa potvrdilo že nemusi byť všetko činske dobre čo je lacne.Ale vďaka Ferinkovi aj to lacne bude funkčne a dobreeee:potlesk

[upravil dne 16/1/14 03:23 od edo172]

Odesláno
Ahojte. Nevie niekto poradiť fintu ako sa zbaviť takejto chyby v diag-boxe 5.02 ?

Niekedy začne prebiehať test a do 30 % tu chybu vypíše a nepokračuje. Spúšťam to to vo VM VirtualBoxe(winXP) pod win7.

Clipboard02.jpg

Vopred ďakujem

[upravil dne 9/1/14 18:45 od tyristor]

[upravil dne 9/1/14 18:47 od tyristor]

Ale toto je asi chyba winXP...to je aplikačný súbor vo WINDOWS/system32/

Odesláno

Tak dnes se mi podařilo poprvé napíchnout C8 na lexii. Docela mě překvapilo že v žurnálu bylo 570 chyb pak jsem ale zjistil že se jedná o stále se opakující závadu která se tam načítá pořád dokola v krátkých intervalech. Vymažu jí a za 5 minut jenom při otočeném klíčku naskakují znova a znova. Lexia píše toto

Porucha 71 50

informace o rychlosti vozidla

skupina boční posuvné dveře s motor. pohonem

kod závady 0150

skutečný pruběh -TO CO JE PŘESNĚ NAJETO V KM

typ události-zmizení

místo vzdálená

mám pocit že by to mohl být nějaký vadný snímač na rychlost při kterém se mají uzavřít automaticky boční dveře, asi teda, nevíte o tom někdo víc?

Odesláno

Takže dnes som bol u člena Ferinko2 pre svoju diagnostiku.Napojil som ju a odskušal a je v najlepšom poriadku.Je to parada keď už netreba chodiť do servisu len aby sa pripojili a svojim \"odbornym usudkom \"posudili aka je chyba na aute.Takže Ferinko2 si trieda:super:super:super

Ďakujem.

Odesláno
Jak se dá odinstalovat z notasu diagnostika lexia, nějak to nemůžu najít, děkuji za odpověď :myslim

Lexia,PP2000,alebo diagbox?

Odesláno

odinstalace Lexia.

Jinak bych se zeptal na tohle

1) Pokud mam FAP OFF diagnostika nemusi nacitat i jine chyby nebo hodnoty ktere s emisemi nesouvisi?

2) Pokud mam nacipovano fumguje diagnostika stejne nebo to nacita cip jako chyby?

3) Pokud je manualne i soft. odstranen FAP muze se ukazovat na displey chyba emisniho systemu ale pritom v ridici jednotce nepsat zadnou chybu.

Pokazde kdyz vyjedu na dalnici tak se mi ukaze na displei chyba emisniho systemu a jde do nouzaku, ve meste nikdy nic. A v RJ se neukazuje okolo paliva, emisi, vzduchu zadna chyba. Citroen servis me samozrejme poslal do riti a docela me ztoho zacina hucet v hlave.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...