Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Malinkej88
Odesláno

Scanmaster zdá se být super, mám ho i v češtině, ale nemůžu ho pořád spojit s autem, mám správně nastavené porty, napíše že našel spojení ale nemůže jej navázat...

Jinak je mi jasné, že nestačí odmazat chyby, měl jsem špatný EGR a tak jsem ho vyměnil za nový a teď jsem to chtěl odmáznout. Předpokládám že to nebude poslední závada a tak jsem si chtěl pro příště zjistit co vyměnit a odmazat chybu sám. Nic víc nic míň. Motorům zase až tak nerozumím, že bych se rejpal v různém nastavování

Odesláno

Máš zapnuté zapalování? Pokud ano, tak ti to pravděpodobně vůbec s autem komunikovat nebude. Já naposled zkoušel ELM s Peugeotem 306, tak to taky nešlo, ale řekl bych že novější 407 by komunikovat mohla..... Jinak budeš muset pořídít si jedině PP2000, nebo dojet k někomu, kdo jí má.

Guest Malinkej88
Odesláno

Ano zapalování zapnuté mám, program Touchscan mi s autem komunikuje, ukazuje mi otáčky, teploty všeho možného a tak, ale chyby mi žádné nenačte, protože nekomunikuje s ECU. Tak to kabel asi vrátím dokud je čas a budu hledat jinou cestu. Nechápu na co se tedy ty kabely prodávají.

PS: Ještě mě napadlo, nemáte někdo zkušenosti se čtečkama jako je třeba Autosnad CR800, ani ta neumí načíst chyby z 407 a vymazat je?

Guest Malinkej88
Odesláno

To nechápu že 406 umí a 407 ne, to je fakt divný, přitom jako ITák mám nastavení v pořádku, ale nechápu to prostě. Jsem zoufalej:(

Odesláno

ak ti cita hodnoty tak asi ozaj mas nastavenie v poriadku ;)

ak nedokaze zmazat iba chyby tak to asi ozaj nepojde, skus ine auto tak isto a uvidis

a mas ten scanmaster? :myslim

Odesláno

do niektorych RJ sa proste nedostanes... henten interface neni na hocijaky PEU vhodny.

Tie resetery a podobne cinske jesetery komunikuju tym istym protokolom

takze vysledok bude stejny. straki ti uz napisal ze pp2000 ma na to speci

intefrace (prispevok bol uz deleted). ak mas par KáČé navyse tak si kup PP2000 cez

ebay alebo podobnych portalov. cenovo to vyjde radovo okolo 100€co si myslim ze

nieje vela. Linkov a tipov na dobru cenu je v tomto vlakne viac nez dost. Drzim palce.

• O 3 týdny později...
Guest Malinkej88
Odesláno

nemá někdo manuál v češtině na PP2000?

a ještě jsem se chtěl zeptat co přesně znamená chyba U1208?

Děkuju

[upravil dne 17/10/11 19:30 od Malinkej88]

Guest Malinkej88
Odesláno

Tak tomu nerozumím, na přístrojovce mi svítí výstražný trojúhelník ABS/ESP, diagnostika píše trvalou závadu: Závada komunikace s počítačem řízení motoru. Obdržená hodnota není správná.

Kód závady U1208(počítač detekce podhuštění), Název kódu závady: Závada: informace o otáčkách motoru : Obdržená hodnota není správná, Popis diagnostiky: Informace o otáčkách motoru neplatná.

Vyzná se v tom někdo? Po čem mám pátrat? Je to ESP/ABS, detekce podhuštění, otáčky motoru?

Guest Malinkej88
Odesláno

To opravdu nikdo nevíte co ta závada znamená? Nebo jak se v tom vyznat?

Odesláno

Pokúšam sa inštalovať Lexiu/PP na netbook s 10\" obrazovkou. Po 4-hod. boji mam stále spodnú časť programu odrezanú - nevidím spodnú ovládaciu lištu. Skúšal som aj editovať ecran.ini, no vôbec to nereaguje. Je pre tento program požadované nejaké minimálne rozlíšenie monitora? Na mojom mám len 1024x600 :(

Odesláno

pro lexii je potreba 1024*800 jinak spodni listu nevidis :( taky sem s tim mel na netbooku problem :( ale ja na nem mam W7 a XP jsem instaloval pres VMware, kde sem si nastavil vyssi rozliseni a musim posouvat listou po boku, prace s tim je docela na nic,ale jako nouzovka dobrý

Odesláno

Mám netbook Asus 1001 a bez problému jde nastavit funkčním tlačítkem a F4 rozlišení 1024 x 768. Obraz je trochu zploštělý, ale na diagnostiku to bohatě vyhovuje.

Odesláno

Ďakujem všetkým, tušil som to, že netbook za 178eur bude dobrý len ako podložka ...

Keď je raz hw 1024x600, asi z toho viac nedostanem, alebo poznáte nejakú fintu??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...