ComradeAlexei Odesláno 15. říjen 2024 Odesláno 15. říjen 2024 Zdravim, objevil se mi takovy problem na moji 206. Pri studenem startu nyni a nizsich teplot se mi ozyva z leve zadni casti motoru takove piskani. Piskani postupne odstoupi po zahrati motoru. Taky odstupuje po seslapnuti spojky. Spojka je menena asi 4000km zpet, tim padem je mi trochu divne aby to bylo lozisko, jelikoz celou tu dobu to nic takoveho nedelalo. Tim mi zbyva jen klinovy remena a rozvody. Muze to byt tim? nebo jeste jeco jineho, predem diky za odpovedi. Motor 1.4i Citovat
ozzy56 Odesláno 15. říjen 2024 Odesláno 15. říjen 2024 ahoj, pokud sešlápneš spojku a přestane to, tak bych rozvody nechat jak jsou , doufej, že se to ložisko (pravděpodobně) po nějaké době utiší , nebo taky ne , řemen drážkový se dá sundat a uvidíš (uslyšíš) Citovat
ComradeAlexei Odesláno 15. říjen 2024 Autor Odesláno 15. říjen 2024 Co nejhorsiho me ceka pokud se lozisko neutisi? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 15. říjen 2024 Odesláno 15. říjen 2024 Pokud je to spojkové ložisko, tak buď to nechat nebo znovu shodit a vyměnit. Začalo mi ložisko pískat chvíli po spojce, po nějaké době to přestalo. Už 80k km a zatím ticho. Citovat
ozzy56 Odesláno 15. říjen 2024 Odesláno 15. říjen 2024 (upraveno) @ComradeAlexei ještě jednou ta spojka , ale zatím bych to vůbec neřešil Upraveno 15. říjen 2024 uživatelem ozzy56 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.