Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jelikož jsem udělal s autem bum..a přežil jsem to chci nové, to samé a celkem by mě zajímal názor znalců...:roker

benzín 1,6 nebo 1,8 ? a nebo nafta 1,9 či 2,0 ? jezdím denně do práce a z práce 10-100km a sem tam na výlety, ale jsou období, kdy auto stojí delší dobu a v Ostravě bývá v zimě fakt zima..děkuji za názory...:papa

Odesláno

...JEDINĚ NAFTA!!!:mrk:mrk:o:mrk:D..v zimě je taky OK,jen se chce trocu starat o palivovou soustavu a preventivně tam dát aditiva proti zamrznutí,ale startuju i při -25..:super

Odesláno

hoj slovani! já ti mužu doporučit naftu a to konkrétně 1.9d51kw.já jezdím kazdý den do práce a rocně najezdím 40-50 tis km a jsem stím spokojen.tak rozhodně naftu.a navíc kdyz budes sikovnej tak sezenes naftu tak jak já za 15kc.zatím zdar

Odesláno

Čau,povím ti to asi takhle,jestli chceš \"závodit\" tak benál,ale jestli chceš tak volně plout krajinou a zadarmo:D tak jedině naftu.Dneska ty HDI maj velmi slušnej zátah,takže doporučuju HDI a nebo TD.......jako dneska nafta není levnější než Natural,ale jde přece o spotřebu:),,

Horší je ,že jsou náchilnější třeba na životnost hlavy,nebo těsnění pod hlavou,vyšší komprese=vyšší tlaky,, a čistotu paliva.....ale nafta je číslo 1...

PS:Já bych chtěl třeba 205 diesel, na ježdění do školy by se vyplatila...:super:):papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...