Vertex Odesláno 17. červen 2006 Odesláno 17. červen 2006 Původně zaslal: KmotaK Původně zaslal: Vertex Jinak, colidní GTI, teda takový, aby jezdilo, nic v něm nemlátilo a člověk neměl pocit, že se rozvěsí na nejbližším stromě, tak takové GTI vyjde ( i s pokupním servisem a přizpůsobením) na takových 80 - 100 tKč. Podle toho, co myslíš pojmem silidní, pokud je to ten stav najetých km, tak určitě, ale i GTI se 160, ne-li se 180 tisíci může bejt slušný a seženeš ho za 40 NO řekl bych že motor co má nalítáno 180 už má těsně před smrtí....kort když si člověk uvědomí že to není nějakej rodinej vůz:myslim Tak to vůbec :bojim:bojim Citovat
KmotaK Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 Původně zaslal: bubakkaja Původně zaslal: KmotaK Původně zaslal: Vertex Jinak, colidní GTI, teda takový, aby jezdilo, nic v něm nemlátilo a člověk neměl pocit, že se rozvěsí na nejbližším stromě, tak takové GTI vyjde ( i s pokupním servisem a přizpůsobením) na takových 80 - 100 tKč. Podle toho, co myslíš pojmem silidní, pokud je to ten stav najetých km, tak určitě, ale i GTI se 160, ne-li se 180 tisíci může bejt slušný a seženeš ho za 40 NO řekl bych že motor co má nalítáno 180 už má těsně před smrtí....kort když si člověk uvědomí že to není nějakej rodinej vůz:myslim tak to zase ne ja mam na svoji xsare najeto asi 180 sice na tacho je 110 tak jsem na to prisel a jede moc dobre tlaky super spotreba oleje nulova i pri vysokych otackach no ONO srovnávát XSARu a GTi je trochu mimo mísu si že xsaře rozhodně nedáváš jako dává většina majitelů GTi až na vyjímky Citovat
KmotaK Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 Původně zaslal: Vertex Původně zaslal: KmotaK Původně zaslal: Vertex Jinak, colidní GTI, teda takový, aby jezdilo, nic v něm nemlátilo a člověk neměl pocit, že se rozvěsí na nejbližším stromě, tak takové GTI vyjde ( i s pokupním servisem a přizpůsobením) na takových 80 - 100 tKč. Podle toho, co myslíš pojmem silidní, pokud je to ten stav najetých km, tak určitě, ale i GTI se 160, ne-li se 180 tisíci může bejt slušný a seženeš ho za 40 NO řekl bych že motor co má nalítáno 180 už má těsně před smrtí....kort když si člověk uvědomí že to není nějakej rodinej vůz:myslim Tak to vůbec :bojim:bojim Ukaž mě GTi které bude mít motor po 180ti tisícech v pohodě nebude žrát olej atd...a propo pokud takové auto je, je to ojedinelé...většina Origo GTi motorů pokud se k nim majitelé chovali končí okolo 180ti....PAk do toho nasypeš pěkných pár penízků aby to zase trošku \"jelo\" a nemusel si se stydět za nápis GTi..... Citovat
Vertex Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 Původně zaslal: KmotaK Původně zaslal: Vertex Původně zaslal: KmotaK Původně zaslal: Vertex Jinak, colidní GTI, teda takový, aby jezdilo, nic v něm nemlátilo a člověk neměl pocit, že se rozvěsí na nejbližším stromě, tak takové GTI vyjde ( i s pokupním servisem a přizpůsobením) na takových 80 - 100 tKč. Podle toho, co myslíš pojmem silidní, pokud je to ten stav najetých km, tak určitě, ale i GTI se 160, ne-li se 180 tisíci může bejt slušný a seženeš ho za 40 NO řekl bych že motor co má nalítáno 180 už má těsně před smrtí....kort když si člověk uvědomí že to není nějakej rodinej vůz:myslim Tak to vůbec :bojim:bojim Ukaž mě GTi které bude mít motor po 180ti tisícech v pohodě nebude žrát olej atd...a propo pokud takové auto je, je to ojedinelé...většina Origo GTi motorů pokud se k nim majitelé chovali končí okolo 180ti....PAk do toho nasypeš pěkných pár penízků aby to zase trošku \"jelo\" a nemusel si se stydět za nápis GTi..... To vůbec není problém, přijeď na Šebetov a mrkni třeba k Bohoušovi do auta. Co se týče oleje, po 180ti tisících Ti bude žrát každý, ať GTI nebo nějakej maloobsah. Vyměníš gufera a jedeš dál. Nevím, jestli mám origo GTI motor nebo ne, protože jsem zatím nepostřehl, jak vypadá origo a jak obyč GTI motor, ale má toho ještě dost před sebou Citovat
Crack Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 Původně zaslal: KmotaK Původně zaslal: bubakkaja Původně zaslal: KmotaK Původně zaslal: Vertex Jinak, colidní GTI, teda takový, aby jezdilo, nic v něm nemlátilo a člověk neměl pocit, že se rozvěsí na nejbližším stromě, tak takové GTI vyjde ( i s pokupním servisem a přizpůsobením) na takových 80 - 100 tKč. Podle toho, co myslíš pojmem silidní, pokud je to ten stav najetých km, tak určitě, ale i GTI se 160, ne-li se 180 tisíci může bejt slušný a seženeš ho za 40 NO řekl bych že motor co má nalítáno 180 už má těsně před smrtí....kort když si člověk uvědomí že to není nějakej rodinej vůz:myslim tak to zase ne ja mam na svoji xsare najeto asi 180 sice na tacho je 110 tak jsem na to prisel a jede moc dobre tlaky super spotreba oleje nulova i pri vysokych otackach no ONO srovnávát XSARu a GTi je trochu mimo mísu si že xsaře rozhodně nedáváš jako dává většina majitelů GTi až na vyjímky proč mimo mísu?jestli to má Xsaru VTS,tak to máš to samý co u 205 gti.... Citovat
vix Odesláno 19. červen 2006 Odesláno 19. červen 2006 Ale pánové, jestli si myslíte, že motor po 180 tkm jde do kopru ... prosím. Osobně si to nemyslím, i když GTi je GTi. (ono taky v ČR moc majitelů o to auto nepečuje, i když vyjímky se najdou, že Bohouši ) A jestli se s tím neumíte smířit, kupte si diesela - starej atmosférák má nájezd okolo 500 tkm, ten s turbem o fous míň. A neukamenujte mě prosím Citovat
Vertex Odesláno 19. červen 2006 Odesláno 19. červen 2006 Původně zaslal: vix Ale pánové, jestli si myslíte, že motor po 180 tkm jde do kopru ... prosím. Osobně si to nemyslím, i když GTi je GTi. (ono taky v ČR moc majitelů o to auto nepečuje, i když vyjímky se najdou, že Bohouši ) A jestli se s tím neumíte smířit, kupte si diesela - starej atmosférák má nájezd okolo 500 tkm, ten s turbem o fous míň. A neukamenujte mě prosím Myslím, že většina je Tvého názoru Citovat
Bohouš Odesláno 19. červen 2006 Odesláno 19. červen 2006 Původně zaslal: vix A neukamenujte mě prosím Já tě kamenovat nebudu :D:D:papa Citovat
Leggatstreetcars Odesláno 22. červenec 2006 Odesláno 22. červenec 2006 ja taky ne. Par jsem jich mel a ty doby, kdy jedes koupit GTi (nebo jine auto) z roku kolem 90, ktere ma UDAJNE najeto 120000km, jsou uz davno pryc. vubec bych se toho nebal. mam tu jedno GTi z roku 90 za 13000kc je na nem nejaka prace, ale vse se da snadno udelat. je v kuzi, cervana SKODA rally, kotouc zadni osa atd... Citovat
Leggatstreetcars Odesláno 23. červenec 2006 Odesláno 23. červenec 2006 mel jsem par ohlasu, tak to pisu sem, abych to nemusel psat nekolikrat. investice: PP lozisko - huci jeden cep na ramenu LP blatnik 2 dirky na zadnim blatniku Investice tak 5000.- jinak tam je motor 88kw, a jede fakt dobre, ma to solidni zvuk, novy razeni, polokuze, kotouc zadni osa, el okna, folie, 4xmlha - vyrezly, listy v barve - loupe se lak jinak nevim, stoji mi to na zahrade a nijak jsem to neprohlizel. lak se tam delal pred 3 rokama, pak jsem to prodal \"zensky\" a ta se o to moc nestarala. Citovat
ajsik Odesláno 2. srpen 2006 Odesláno 2. srpen 2006 Původně zaslal: vix Vertexi - stačí jenom dodat, že tenhle návod se dá použít při koupi každého auta, ať GTI, tak třeba AVIE Jinak, colidní GTI, teda takový, aby jezdilo, nic v něm nemlátilo a člověk neměl pocit, že se rozvěsí na nejbližším stromě, tak takové GTI vyjde ( i s pokupním servisem a přizpůsobením) na takových 80 - 100 tKč. jak píše Vix k té ceně se za špičkově zrepasované GTi hravě dostaneš, ale máš novej lak a kompletně novou mechaniku ... vím o čem mluvím Citovat
Pavel205 Odesláno 3. srpen 2006 Odesláno 3. srpen 2006 a co tak 205 TURBo16 má 200koníků...sehnat se dá celkem levně:D:roker:o nějakých 50tis USD...... http://www.zdroj.cz/www/205/zajim06.htm Citovat
Leggatstreetcars Odesláno 4. srpen 2006 Odesláno 4. srpen 2006 212HP .....ale je to porad civil.... Citovat
Pavel205 Odesláno 4. srpen 2006 Odesláno 4. srpen 2006 Původně zaslal: Leggatstreetcars 212HP .....ale je to porad civil.... to sice je ale pár detailů na něm dodělat a bude to auto jaké jenom tak někdo nemá......... Citovat
BobyD Odesláno 4. srpen 2006 Odesláno 4. srpen 2006 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=003&item=130011958097&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&rd=1 tahle ma moc pekny kolecka Citovat
Crack Odesláno 4. srpen 2006 Odesláno 4. srpen 2006 Původně zaslal: Pavel205 Původně zaslal: Leggatstreetcars 212HP .....ale je to porad civil.... to sice je ale pár detailů na něm dodělat a bude to auto jaké jenom tak někdo nemá......... pár detailů jo?mít ho doma tak na něj snad ani prackou nešáhnu...jako abych na něm něco navíc dodělával.... Citovat
Vertex Odesláno 5. srpen 2006 Odesláno 5. srpen 2006 Původně zaslal: Pavel205 Původně zaslal: Leggatstreetcars 212HP .....ale je to porad civil.... to sice je ale pár detailů na něm dodělat a bude to auto jaké jenom tak někdo nemá......... :bojim:bojim:roll:roll:roll Na tomhle autě žádný detaily dodělávat nemusíš Citovat
franus Odesláno 1. září 2006 Odesláno 1. září 2006 Chci kupovat 205 Gti, zajima me jestli je nejaky rozdil pri jizde mezi 1.9 o výkonu 88kW a 1.9 o vykonu 76kW. Pripadne jaky je rozdil pri jizde mezi 1.9 (76kW) a 1.6 (76kW)? A jeste jedna drobnost, v cem se lisi motory 1.9, ze jsou ve dvou vykonovych verzich? Citovat
Bohouš Odesláno 1. září 2006 Odesláno 1. září 2006 franus - pokud 205 GTI, tak jedině 88kw - to je základ. A zrovna jednu takovou mám v garáži a jsem ochoten ji i prodat ........ Citovat
franus Odesláno 1. září 2006 Odesláno 1. září 2006 Jo neboj, videl jsem ze ji prodavas;) a abych pravdu rekl, tak nevim proc, ale asi sam vis nejlip. To radeji odhlasim a necham v garazi..... Ty motory s 76kW jsou nejake ludry nebo co? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.