Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: KmotaK

Původně zaslal: Vertex

Jinak, colidní GTI, teda takový, aby jezdilo, nic v něm nemlátilo a člověk neměl pocit, že se rozvěsí na nejbližším stromě, tak takové GTI vyjde ( i s pokupním servisem a přizpůsobením) na takových 80 - 100 tKč.

Podle toho, co myslíš pojmem silidní, pokud je to ten stav najetých km, tak určitě, ale i GTI se 160, ne-li se 180 tisíci může bejt slušný a seženeš ho za 40

NO řekl bych že motor co má nalítáno 180 už má těsně před smrtí....kort když si člověk uvědomí že to není nějakej rodinej vůz:myslim

Tak to vůbec :bojim:bojim:bojim

Odesláno
Původně zaslal: bubakkaja

Jinak, colidní GTI, teda takový, aby jezdilo, nic v něm nemlátilo a člověk neměl pocit, že se rozvěsí na nejbližším stromě, tak takové GTI vyjde ( i s pokupním servisem a přizpůsobením) na takových 80 - 100 tKč.

Podle toho, co myslíš pojmem silidní, pokud je to ten stav najetých km, tak určitě, ale i GTI se 160, ne-li se 180 tisíci může bejt slušný a seženeš ho za 40

NO řekl bych že motor co má nalítáno 180 už má těsně před smrtí....kort když si člověk uvědomí že to není nějakej rodinej vůz:myslim

tak to zase ne ja mam na svoji xsare najeto asi 180 sice na tacho je 110 tak jsem na to prisel a jede moc dobre tlaky super spotreba oleje nulova i pri vysokych otackach

no ONO srovnávát XSARu a GTi je trochu mimo mísu :myslim si že xsaře rozhodně nedáváš jako dává většina majitelů GTi až na vyjímky :cool::papa

Odesláno

Ukaž mě GTi které bude mít motor po 180ti tisícech v pohodě nebude žrát olej atd...a propo pokud takové auto je, je to ojedinelé...většina Origo GTi motorů pokud se k nim majitelé chovali končí okolo 180ti....PAk do toho nasypeš pěkných pár penízků aby to zase trošku \"jelo\" a nemusel si se stydět za nápis GTi.....:nevim

Odesláno

Ukaž mě GTi které bude mít motor po 180ti tisícech v pohodě nebude žrát olej atd...a propo pokud takové auto je, je to ojedinelé...většina Origo GTi motorů pokud se k nim majitelé chovali končí okolo 180ti....PAk do toho nasypeš pěkných pár penízků aby to zase trošku \"jelo\" a nemusel si se stydět za nápis GTi.....:nevim

To vůbec není problém, přijeď na Šebetov a mrkni třeba k Bohoušovi do auta. Co se týče oleje, po 180ti tisících Ti bude žrát každý, ať GTI nebo nějakej maloobsah. Vyměníš gufera a jedeš dál.

Nevím, jestli mám origo GTI motor nebo ne, protože jsem zatím nepostřehl, jak vypadá origo a jak obyč GTI motor, ale má toho ještě dost před sebou

Odesláno

Původně zaslal: bubakkaja

tak to zase ne ja mam na svoji xsare najeto asi 180 sice na tacho je 110 tak jsem na to prisel a jede moc dobre tlaky super spotreba oleje nulova i pri vysokych otackach

no ONO srovnávát XSARu a GTi je trochu mimo mísu :myslim si že xsaře rozhodně nedáváš jako dává většina majitelů GTi až na vyjímky :cool::papaproč mimo mísu?jestli to má Xsaru VTS,tak to máš to samý co u 205 gti....

Odesláno

Ale pánové,

jestli si myslíte, že motor po 180 tkm jde do kopru ... prosím.

Osobně si to nemyslím, i když GTi je GTi. (ono taky v ČR moc majitelů o to auto nepečuje, i když vyjímky se najdou, že Bohouši :roll )

A jestli se s tím neumíte smířit, kupte si diesela - starej atmosférák má nájezd okolo 500 tkm, ten s turbem o fous míň.

A neukamenujte mě prosím :)

Odesláno
Původně zaslal: vix

Ale pánové,

jestli si myslíte, že motor po 180 tkm jde do kopru ... prosím.

Osobně si to nemyslím, i když GTi je GTi. (ono taky v ČR moc majitelů o to auto nepečuje, i když vyjímky se najdou, že Bohouši :roll )

A jestli se s tím neumíte smířit, kupte si diesela - starej atmosférák má nájezd okolo 500 tkm, ten s turbem o fous míň.

A neukamenujte mě prosím :)

Myslím, že většina je Tvého názoru :super

• O 1 měsíc později...
Odesláno

ja taky ne. Par jsem jich mel a ty doby, kdy jedes koupit GTi (nebo jine auto) z roku kolem 90, ktere ma UDAJNE najeto 120000km, jsou uz davno pryc. vubec bych se toho nebal.

mam tu jedno GTi z roku 90 za 13000kc je na nem nejaka prace, ale vse se da snadno udelat. je v kuzi, cervana SKODA rally, kotouc zadni osa atd...

Odesláno

mel jsem par ohlasu, tak to pisu sem, abych to nemusel psat nekolikrat.

investice:

PP lozisko - huci

jeden cep na ramenu

LP blatnik

2 dirky na zadnim blatniku

Investice tak 5000.-

jinak tam je motor 88kw, a jede fakt dobre, ma to solidni zvuk, novy razeni, polokuze, kotouc zadni osa, el okna, folie, 4xmlha - vyrezly, listy v barve - loupe se lak

jinak nevim, stoji mi to na zahrade a nijak jsem to neprohlizel. lak se tam delal pred 3 rokama, pak jsem to prodal \"zensky\" a ta se o to moc nestarala.

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: vix

Vertexi - stačí jenom dodat, že tenhle návod se dá použít při koupi každého auta, ať GTI, tak třeba AVIE :)

jak píše Vix k té ceně se za špičkově zrepasované GTi hravě dostaneš, ale máš novej lak a kompletně novou mechaniku ...

vím o čem mluvím :)

Odesláno
Původně zaslal: Pavel205

Původně zaslal: Leggatstreetcars

212HP .....ale je to porad civil....:(

to sice je ale pár detailů na něm dodělat a bude to auto jaké jenom tak někdo nemá.........

pár detailů jo?mít ho doma tak na něj snad ani prackou nešáhnu...jako abych na něm něco navíc dodělával....
Odesláno
Původně zaslal: Pavel205

Původně zaslal: Leggatstreetcars

212HP .....ale je to porad civil....:(

to sice je ale pár detailů na něm dodělat a bude to auto jaké jenom tak někdo nemá.........

:bojim:bojim:bojim:roll:roll:roll

Na tomhle autě žádný detaily dodělávat nemusíš

• O 4 týdny později...
Odesláno

Chci kupovat 205 Gti, zajima me jestli je nejaky rozdil pri jizde mezi 1.9 o výkonu 88kW a 1.9 o vykonu 76kW. Pripadne jaky je rozdil pri jizde mezi 1.9 (76kW) a 1.6 (76kW)? A jeste jedna drobnost, v cem se lisi motory 1.9, ze jsou ve dvou vykonovych verzich?

Odesláno

Jo neboj, videl jsem ze ji prodavas;) a abych pravdu rekl, tak nevim proc, ale asi sam vis nejlip. To radeji odhlasim a necham v garazi.....

Ty motory s 76kW jsou nejake ludry nebo co?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...