Roman2 Odesláno 14. srpen 2024 Odesláno 14. srpen 2024 Poprosi lby som o radu - návod ako demontovať dvierka kastlíku spolujazdca. Chcem ich vymeniť za dvierka s nedotrhaným tapacírom a dobrým zámkom. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. srpen 2024 Odesláno 15. srpen 2024 jestli navod nekeca sundat spodni cast prahu krytku na boku palubovky okolo celeho kastliku je asi 6 sroubu cely kastl se vynda a pak asi jdou demontovat samotne dvirka Citovat
Roman2 Odesláno 15. srpen 2024 Autor Odesláno 15. srpen 2024 díky za nápovedu ... fakt ma držala len skrutka na Ačkovom stlpiku Péťa ohodnotil 1 Citovat
Roman2 Odesláno 23. srpen 2024 Autor Odesláno 23. srpen 2024 nakoniec som potiahol semišovým samolepiacim poťahom aj kryt u kolien vodiča a oba kryty Ačkového stĺpika. Očistenie od zbytku žltej podkladovej peny starého tapacíru bol boj. Nastriekať grafitovým olejom v spreji a odstrániť všetku penu, potom umyť prípravkom welldone odmasťovač za studena a následne pretrieť S 6006 ... povrch zostal suchý nelepivý pripravený na samolepiaci poťah Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. srpen 2024 Odesláno 23. srpen 2024 copak to je za material nejaky odkaz ? Citovat
Roman2 Odesláno 23. srpen 2024 Autor Odesláno 23. srpen 2024 (upraveno) semišová samolepiaca fólia tmavý grafit na fotkách sa odtieň líši lebo jedna foto je cez deň a druhá večer ... podobný semiš je na posledných modeloch P 807 štandardom Upraveno 23. srpen 2024 uživatelem Roman2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.