.mycTD Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 nevi nekdo, cim se da namazat tesneni u sibru? Vzdycky se to pres noc prilepi a ja pak musim vydoubat gumu po celem obvodu, abych to otevrel:grr Citovat
Bohouš Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 čéče, tak to se nám zatím ani jednou nestalo a to tyhle šíbry máme v rodině 2......no teď už vlastně 3 :D Citovat
zoby Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 pokud se ti to přilepuje a po odklopení páčky samo neodlepí, máš asi v háji podtlakovou jednotku šíbru nebo ji nemáš zapojenou. já jsem ji na autě neměl a vždy jsem musel gumu po celém obvodu odlepit aby to šlo otevřít. pak jsem ji sehnal na vrakáči a od té doby je to ok. škoda žes neřekl na priglu, mohli jsme to pořešit. mám jeden kompletní šíbr navíc [upravil dne 12/6/06 zoby] Citovat
.mycTD Odesláno 12. červen 2006 Autor Odesláno 12. červen 2006 zoby: podtlak funguje, pac po priklopeni se tesneni nafoukne. Zkusim to necim napatlat, nebo mozna pro zacatek vycistit;) Citovat
Jardaned Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 já to občas prostříknu SILKALem a bez problémů. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.