toru Odesláno 2. srpen 2024 Autor Odesláno 2. srpen 2024 (upraveno) Podle rysky se to zjištuje hrozně blbě-utřu vždy do sucha a stejně je merka opatlaná-nejednoznačná.To co jsem vypustil to jsem nalil-4 litry, jako píšou vždy na servise. Píšou 3,5 l nápln +0,5 ve filtru celkem 4l. Upraveno 2. srpen 2024 uživatelem toru Doplnění ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 3. srpen 2024 Odesláno 3. srpen 2024 mám to na mitsubishi ASX s tou měrkou stejné, stav oleje se dost špatně odečítá , v poslední době konstruktéři navrhují ta vodítka měrky strašně zakroucená , ale třeba Hyundai to umí--vytáhneš měrku a jasně vidíš stav oleje Citovat
toru Odesláno 3. srpen 2024 Autor Odesláno 3. srpen 2024 Tak jsem musel 0,5 l odsát, správné množství je 3,5 l. Citovat
toru Odesláno 3. srpen 2024 Autor Odesláno 3. srpen 2024 Ujel jsem s těma 4 litry asi 5-8 km,potom jsem odsál,doufám že se nic neposralo. Citovat
toru Odesláno 4. srpen 2024 Autor Odesláno 4. srpen 2024 Tak co myslíte,nebude to mít kvůli 8mi km následky?. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. srpen 2024 Odesláno 4. srpen 2024 @toru neber to jako škodolibost, ale proto vždycky radím měnit olej podle měrky, dneska ani autorizák NĚKDY neumí poradit, nebo poradí blbě--ostatně i většina článků třeba na Seznamu je o houně, jen aby pisálek něco napsal, i v Servis boxu jsou chyby..., prostě naleju 3 litry a pak postupně dolívám po rysku na měrce, jsou lidi co lejou zásadně mezi rysky, někdo jen na MIN , někdo po MAX, no co člověk to asi jiný názor 3 litry proto, že 99% motorů má náplň oleje v motoru od tří litrů , kupuju obvykle kanystr 5 litrů, abych měl případně čím dolít Citovat
toru Odesláno 4. srpen 2024 Autor Odesláno 4. srpen 2024 V pohodě, neberu.Původně jsem nalil 4l, protože jsem se podíval do servisní knížky a tam byla výměna napsaná 4l. Citovat
Hafity Odesláno 4. srpen 2024 Odesláno 4. srpen 2024 V 3. 8. 2024 at 11:18, toru napsal: Tak jsem musel 0,5 l odsát, správné množství je 3,5 l. A kolik byl rozdíl na měrce? Citovat
toru Odesláno 4. srpen 2024 Autor Odesláno 4. srpen 2024 Jak jsem psal, a Ozzy víceméně potvrdil-ta měrka je tak blbě udělaná, po otření a opětovném vytažení je od oleje upatlaná a blbě se přesná hladina zjištuje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.