Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj Všem , 

chtěl bych se Vás zeptat jestli někdo z Vás neřešil problém cvakání u výdechů klimatizace na levé straně u řidiče .Většinou to vychází když se sníží teplota o jeden stupeň přibližně do 30 sek. je slyšet cvakání (rachtání ) jako kdyby kolečka nezapadly do sebe je to slyšet jak při zapnutém automatu i manuálu  . Občas se stane že úplně přestane foukat vzduch musí vypnout klima a znovu jí zapnout aby to naběhlo . Stejný zvuk je slyšet i když se vypne motor začnou cvakat relátka a nakonec se ozve rachtání . Nejdříve jsem si myslel že to dělá ozubení displeje ,ale zvuky vycházejí i když je displej zavřenej .

Díky za radu s čím by to mohlo být . 

Odesláno (upraveno)

Tipl bych podobný problém jako u ostatních Francouzů. Ozubené kolečka se ošoupou a pak to skáče. Nicméně 5008 neznám, takže může být zakopaný pes i jinde :)@jarokareby mohl s přesností vědět, na co tyhle auta trpí 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno (upraveno)

No jak píšu, bejvaj ojetý ty zoubky (většinou na klapce, prodávají se na to opravný sady) a pak to přeskakuje. Motorky bývají přístupné tak, že vyndáš kastlík (tam bývají 3, když máš dvouzónu), a pak 1 na straně u řidiče, ale kde jsou přesný lokace a kolik jich má  5008 netuším. Dělal jsem to na 307 a 407. Ale ještě s tím chvíli počkej, třeba opravdu na tohle 5008 netrpí (ačkoli podle popisu to tak vypadá)

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

možná ti to pomůže--mám klimu nastavenou v létě na 20 a nedrbu do toho, pak nastavím 22 a zas do toho nedrbu, je to rada spíše pro majitele novějších aut, prostě když s teplotou neustále šibujete, tak se to někde musí projevit :myslim, třeba já když mám plné auto, každý chce jinou teplotu klimatizace , takže 20 a finito 👍, tímto příspěvkem jsem asi nikoho nepotěšil, vím 😉

Odesláno

Podle mého to bude dělat směšovací klapka vzduchu " nevíte jak se k tomu dostat " nebo je to na rozebrání celé palubky . Chtěl bych se ještě zeptat jak sundat středové výdechy klimy .jde mi vydloubnout pravá strana ale něco drží na levé straně ,aby toho nebylo málo tak se mi ještě odešel vypínač na HUD .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...