Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Android Auto - hlasový asistent - Cíl cesty česky

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

mám teď  (5/2024) nového Riftera s android automotive   (AIO, objednaným pod kódem WL02 - Peugeot Connect Radio ). Android Auto funguje dle očekávání. Android auto také přináší hlasového asistenta a funguje s tlačítkem na volantu.

Tady, ale končí očekávání a pozitiva. Za jízdy nelze pro zadání cíle použít klávesnici, ale jen hlasový asistent, ale ten nerozumí českým Městům a Ulicím. Hlasové zadávání funguje naprosto perfektně u google map, ale asistent to nedává.

Oficiální podpora češtiny pro asistenta není, nepřekonal jste někdo tento problém?

Díky

Odesláno
před 6 hodinami, kapik napsal:

Oficiální podpora češtiny pro asistenta není, nepřekonal jste někdo tento problém?

neumím si představit, že by si to dovolili třeba vůči Němcům, ale osobně by mi nevadilo, že musím zastavit a použít klávesnici

Odesláno (upraveno)

Mě to jenom překvapilo, protože jsem řekl spolujezdci, ať to tam napíše.  V každém případě lze vylovit telefon a napsat to tam, nebo použít hlas v google mapách.

@BubakGS  jj, je to tak. Otestoval jsem Copilota od MS, ten překvapivě česky rozumí, ale neumí zapnout navigaci a nejde aktivovat z auta. Chjo, google nám Čechům prostě nerozumí 😞 a EU mi do toho ještě pípá při 52km/h

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek a nepiš další, použij Upravit!
Odesláno
V 8. 7. 2024 at 17:13, ozzy56 napsal:

neumím si představit, že by si to dovolili třeba vůči Němcům, ale osobně by mi nevadilo, že musím zastavit a použít klávesnici

Němců je trochu víc než nás. Trochu větší trh.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...