kapik Odesláno 8. červenec 2024 Odesláno 8. červenec 2024 Ahoj, mám teď (5/2024) nového Riftera s android automotive (AIO, objednaným pod kódem WL02 - Peugeot Connect Radio ). Android Auto funguje dle očekávání. Android auto také přináší hlasového asistenta a funguje s tlačítkem na volantu. Tady, ale končí očekávání a pozitiva. Za jízdy nelze pro zadání cíle použít klávesnici, ale jen hlasový asistent, ale ten nerozumí českým Městům a Ulicím. Hlasové zadávání funguje naprosto perfektně u google map, ale asistent to nedává. Oficiální podpora češtiny pro asistenta není, nepřekonal jste někdo tento problém? Díky BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 8. červenec 2024 Odesláno 8. červenec 2024 ..mno, zatím smůla. Žádný z "asistentů" ještě neumí plnohodnotnou češtinu. Neajktuálnější článek je tady Chcete Google Asistenta v češtině? Neumí všechno... - je to trochu clickbait, ve finále se dozvíš, že to zatím prostě nejde.... Citovat
ozzy56 Odesláno 8. červenec 2024 Odesláno 8. červenec 2024 před 6 hodinami, kapik napsal: Oficiální podpora češtiny pro asistenta není, nepřekonal jste někdo tento problém? neumím si představit, že by si to dovolili třeba vůči Němcům, ale osobně by mi nevadilo, že musím zastavit a použít klávesnici Citovat
kapik Odesláno 9. červenec 2024 Autor Odesláno 9. červenec 2024 (upraveno) Mě to jenom překvapilo, protože jsem řekl spolujezdci, ať to tam napíše. V každém případě lze vylovit telefon a napsat to tam, nebo použít hlas v google mapách. @BubakGS jj, je to tak. Otestoval jsem Copilota od MS, ten překvapivě česky rozumí, ale neumí zapnout navigaci a nejde aktivovat z auta. Chjo, google nám Čechům prostě nerozumí a EU mi do toho ještě pípá při 52km/h Upraveno 9. červenec 2024 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek a nepiš další, použij Upravit! BubakGS ohodnotil 1 Citovat
MotoMoto Odesláno 13. červenec 2024 Odesláno 13. červenec 2024 V 8. 7. 2024 at 17:13, ozzy56 napsal: neumím si představit, že by si to dovolili třeba vůči Němcům, ale osobně by mi nevadilo, že musím zastavit a použít klávesnici Němců je trochu víc než nás. Trochu větší trh. ozzy56 a Medvěd ohodnotil 1 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 13. červenec 2024 Odesláno 13. červenec 2024 @MotoMoto díky za upozornění, to jsem opravdu netušil Citovat
MotoMoto Odesláno 13. červenec 2024 Odesláno 13. červenec 2024 To jsem rád, že jsi si rozšířil svoje obzory. Teď už se nebudeš tak divit. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.