autokopretina Odesláno 23. červen 2024 Odesláno 23. červen 2024 (upraveno) Zdravim - obcas nejde couvaci kamera / jen oranzovy trojuhelnicek s vykricnikem / Zadni senzory pri couvani funkcni. Nema s tim nekdo zkusenost? Stekr jsem rozpojil a prostrikal - kontakty ciste - nepomohlo. 3008 II 2017 dvoulitr GT Upraveno 23. červen 2024 uživatelem autokopretina Citovat
RichVa Odesláno 24. červen 2024 Odesláno 24. červen 2024 Pouze tip: Nebude nalomený kabel u průchodky u pantů pátých dveří? Citovat
autokopretina Odesláno 24. červen 2024 Autor Odesláno 24. červen 2024 (upraveno) ...diky moc , kouknu na to. Uz se to stalo / ta nefunkcnost / nekolikrat. Poprve jsem rozpojil stekr u kamery, prostrikl kontaktolem od Wurthu a okamzite zacala chodit. Pritom piny na jednom i druhem konci jako nove. Po tejdnu opet stejny. Tak jsem to opakoval se stejnym vysledkem. Ale kabel by to mohl taky byt. Koukal jsem kamera stoji u "zlutaku" podle cisla asi 12 stovek. Kouknu na pruchodku u pantu. Auto se tvari jako novy / malo ho pouzivam / ale prubezne nejaky "tiky". DIKY. Upraveno 24. červen 2024 uživatelem autokopretina RichVa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.