Jahudka1007 Odesláno 22. červen 2024 Odesláno 22. červen 2024 Chci nabíjet baterii. DO otevřu levé dveře, otevřu motor, vyjmu baterii. Levé dveře ručně zasunu a klíčkem je zvenku manuálně zamknu. Jenže pravé dveře lze tahem otevřít. Není někde vevnitř nějaký čudl, který nahrazuje zámek s klíčkem, který ty dveře nemají? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. červen 2024 Odesláno 22. červen 2024 (upraveno) Na hraně dveří je otočný plastový čudl s drážkou pro klíček, v blízkosti zámku. Otočíš a zabouchneš, hlavně klíče v ruce, ne v autě Aha, ted mi došlo že 1007 má ty dveře trochu jinak, tak nevim jestli to tak bude. Hledal jsemi v manuálu https://public.servicebox.peugeot.com/APddb/index.html a nikde jsem to tam nenašel. A nebo jednoduše, zamkni před tím než vyjmeš baterii Upraveno 22. červen 2024 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
dýzl Odesláno 22. červen 2024 Odesláno 22. červen 2024 (upraveno) Je možná varianta-otevřít kapotu, auto uzamknout dálkou, vyjmout akb, kapotu spustit aby se zámek nezacvaknul. Po nabití otevřete kapotu, dáte akb, a auto odemknete dálkou. Upraveno 22. červen 2024 uživatelem dýzl Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. červen 2024 Odesláno 22. červen 2024 No vždyt to pišu, a kapotu muže klidně i zabouchnout, potom leve dveře odemkne klíčem, pokud teda funguje zámek, to by chtělo zkusit. Ale piše že leve dveře zamkne klíčem, tak asi funguje. Citovat
Jahudka1007 Odesláno 22. červen 2024 Autor Odesláno 22. červen 2024 Než budu laborovat mám dotaz. Nebude systém naštvanej, že auto centrálně zamykám při otevřené kapotě? Nerad bych rušil sídliště nějakým houkáním. Citovat
dýzl Odesláno 22. červen 2024 Odesláno 22. červen 2024 Máte tam alarm? pokud ano tak stejně nebude fungovat když odpojíte AKB?! Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. červen 2024 Odesláno 23. červen 2024 otevres kapotu - zavres a zamknes auto odpojis baterii zabouchnes kapotu pri vraceni odemknes dvere u ridice mechanicky odjedes s dverma ?? otevres kapotu vratis baterii pokud by postup vracini nefungoval bez baterie aut o stejne nikam neodjede takze nechte kapotu pootevrenou aby sla vratit baterie a dvere sly otevrit pote elektricky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.