Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Moje drahá polovička v tom o víkendu absolvovala 333 km coby spolujezdkyně a tvrdila, že už nikdy více.

Je ale fakt, že čekáme dvojčata, takže by totéž asi tvrdila, i kdybych jí celý víkend doslova \"na rukou nosil\".

Zajímavé ale je, že si nestěžuje, pokud někam jede svou (=naší) starou Oktávkou I. A taky si vůbec nestěžovala, když s tím naším Pažoutem hned napoprvé valila po D1 něco mezi 170 - 180 km/h.

Asi ty VW-originály nebudou až tak super ani z pohledu té \"křehčí\" poloviny lidstva.

• O 2 týdny později...
Odesláno
:papa Milá Nerino, btw. vítám tě na klubu....v práci máme služební 307 2,0 HDI, r.v. 12/2003...v podstatě veškeré problémy, co s ní byly, byly způsobené její obsluhou (nabourané nárazníky, poničená světla, atd atd atd)...někdy ji vážně lituju, ale de facto kromě žárovek, který vyměňujeme snad každý měsíc (stejný problém i u 407 SW) :( jsme neřešili jediný vážnější trabl...auto je servisované v Mělníce u Doška....pokud bych měla srovnávat, tak ta 407čka nás potrápila mnohem víc, ale holt to byla daň za nákup jedné z prvních 407ček v ČR :)
Odesláno

Doufám, že budu mít taky kliku. Nakonec to bude 1.6. benzín, 02/2004, najeto 16.000, tak doufám, že bude alespoň chvíli v poho:) Už čekám na vyřízení formalit a pak si ho přivezu domů:super

Odesláno

Né že bych tě chtěl zracovat, ale na 2004 těch 16000km je dost málo, typoval bych na upravený tachometr. průměr je tak 10-15t km ročně, a nepočítám stím že ten co si pořídí takové vozidlo tak ho má v garáži.

Odesláno

Jasně, normálně by mě to taky napadlo, sama těch 16 najezdím za rok. V tomhle případě se ale opravdu nebojím. Auto je předmětem dědického řízení, je to v podstatě taková smutná historie....

• O 1 měsíc později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

Konečně je tu někdo, kdo má taky \"normální\" :D bezvibrační :aut a pohodovou 307čku.:super:super:super

hele co tam vpředu Micheliny tak taky nevibruju - a nejezdím nad 120:D

Odesláno

2NERINA:Taktéž gratuluji ke koupi a určitě jsi neprohloupila. Je to spolehlivé a hlavně reprezentativní autíčko, s tím uděláš kus parády-mně už za ty dva měsíce co ho mám udělalo kus práce v oblasti děvčat :D A co se týče množství problémů zde na fóru-když má někdo problém tak ho napíše ale kdo je spokojenej tak si to jen užívá a nic sem o tom nepíše. Představ si jak by to tu vypadalo, kdyby každej co je spokojenej jsem o tom psal-to by se ty příspěvky o problémech úplně ztratily :super Tak si ho užívej.....

Odesláno
Původně zaslal: Nerina

Užívám, jen co je pravda. V oblasti chlapů ale zatím nic moc :(:):(:):):papa

Tomu se mi ani nechce věřit-já vidět ženskou v 307 tak se ani neudržím :mrk Jen jestli ty si tu jízdu neužíváš tak že přestáváš vnímat okolí....:D Tak hoď svoji fotku jak ležíš na kapotě svojí 307 a budeš muset nápadníky odhánět :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...