Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím mám tyto závady obojí přechodné a za jízdy se snad ani neobjeví pouze na volnoběh. Měl jsem podobné P0487 a P1498 před rokem pomohla výměna podtlakového ventilu, potrubí a klapky. Tak jsem nechal vyměnit to samé, ale závady stále a všiml jsem si, že mi tam něco teče. Děkuji pěkně 

20240616_135849.jpg

Odesláno

Diagnostika Diagbox ukazuje tyhle chyba. Kontrolou závady ukazuje P0487 ostatní jsou vidět pouze přes dia všechny jsou přerušováné a jdou vymazat. Věděl by někdo poradit na co se podívat? Děkuji 

20240616_165718.jpg

Odesláno

Děkuji za odpověď, podtlakové potrubí to dlouhéke klapce+ ventil vše originál, bylo měněno v servisu a klapka nová Valeo stejně jako byla původní. Před rokem též problém s podtlakem a tohle pomohlo. Jenže to byla závada p1498, že dávkovač vzduchu příliš zavřený. Teď je to naopak je příliš otevřený. Na jízdě to není poznat občas skočí kontrolka motoru pouze pokud se přidá i chyba p0487, ale i ta občas sama zmizí. Možná trochu výkon při zrychlení a při chcipnutí motoru větší zachvění. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...