VenaS Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Jezdil jsem teď chvíli s jiinýma autama a po přesednutí do P307 mi krok brzdového pedálu připadá delší a gumový. Auto jinak brzdí dobře. Jak jste na tom vy ostatní. Možná jen hledám mouchy. Citovat
LubošK Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 ...když si do naší zánovní P307 poprvé přesedla ze své \"poděděné\" Octavie I se čtvrtmilionem km \"na kontě\". Ten delší \"gumový\" chod brzdového pedálu jsem ale docela ocenil v zimě na ledě, kdy se díky němu lépe dávkovala brzdná síla mezi zahájením brzdění a okamžikem, kdy zasáhlo ABS... Citovat
JarinoRS Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 mne tie brzdy vyhovuju maximalne, sedlam hodne aut naraz a problem nemam... Citovat
ALFWORKS Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Mne brzdy tiez vyhovuju na 100%... proste nastup brzdnej sily je postupny a nie prudky ako u mnohych inych aut.. :bojim.. a prave to je natoim to dobre a nie to zle Myslim, ze zase len hladame chyby ktore niesu .. a potom si kazdy mysli, ze 307 je francuzsky nepodarok :grr:grr Citovat
berger Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 suhlas bojs, komu je malo, nech na to dupne a uvidi co sa bude diat. Od toho je tam EVA+BVA, aby ti pri prudkom stlaceni pedala okamzite maximalne mozne brzdili brzdy. Vtedy je pre poskytnutie vyssieho brzdneho ucinku chod pedala vyrazne kratsi. To, ze sa brzdy spravaju \"dvojako\" som ocenil ked som presedlal na 307 a zoparkrat mi spolucestujuci ostali visiet v pasoch - to som este zvyknuty z fabie na to skocil... Potom som si uplne inak zacal vazit toto auto a aj teraz ak mozem tak skusam, co vsetko sa s brzdami da urobit. Komu sa nelubi, nech sa vrati k ochcavke :D Citovat
LubošK Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 Při běžném brzdění v Oktávce I stačí špičkou boty lehce polechtat brzdový pedál, což vyhovuje mé \"dynamické\" drahé polovičce zvláště tehdy, když má obuté nějaké ty módní botičky s dlouhou úzkou špičkou. Když je ale třeba fakt pořádně přibrzdit, zjistila už i ona (a ve 160 km na dálnici jsem to na sedadle spolujezdce s notebookem na klíně pořádně pocítil i já - a ten notebook to málem nepřežil:-), že ta EVA v kombinaci s kotouči na všech čtyřech kolech umí pasažéry pěkně \"zavěsit\" do bezpečnostních pásů... V této souvislosti bych tedy měl jeden dotaz, který pro mě s bezprostředně se blížícím narozením dalších dvou potomků a s tím související potřebou nacpat do kufru dvoukočár a na něj spoustu dalšího \"příslušenství\" pro rodinku se třemi dětmi začíná být velmi aktuální V ceníku doplňků k P307SW jsem našel jakousi \"síťku pro oddělení nákladového prostoru od prostoru pro cestující\" či jakže se to jmenovalo. Používáte to někdo nebo viděli jste to alespoň někdo na vlastní oči? A je to podle Vás schopné zabránit v autě s kufrem naloženým až \"po strop\" zabránit tomu, aby se při prudkém brzdění či nedejbože nárazu nepřemístil náklad z kufru na hlavy pasažérů? [upravil dne 9.6.06 LubošK] [upravil dne 9.6.06 LubošK] Citovat
JarinoRS Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 takze presne sa to vola DĚLÍCÍ MŘÍŽKA PRO PSY TECHNICKÉ PARAMETRY Kovová šedě olakovaná mřížka. Obal z válcové trubky o průřezu 20 mm. Šířka ok: 25 mm Upevnění: v horní časti pomocí bodů pro zavěšené síťky zamezující posuvu vysokého nákladu za 2. Řadou, v dolní části pomocí bezpečnostních popruhů. Dodáván s montážní příručkou. Tato mřížka podstoupila úspěšný crash-test ECER 17. ARGUMENTÁŘ Velmi rychlé upevnění bez vrtání do vozidla. Snadno snímatený (demontáž je hotova za 2 minuty). Brání tomu, aby zvíře ve voze obtěžovalo cestující. Brání vnikání drobných předměnů do kabiny vozidla. Tato mříž umožňuje použití krytu. Umožňuje, aby si cestující na střední sedačce mohl nasadit bezpečnostní pás, a zachování funkce zadních sklopných sedaček. Citovat
Bohumil Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 Mě to případá \"přiměřené\".:super:super. Jde pěkně regulovat brzdný účinek. Citovat
bladerunner Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 asi 2-3 krát sa mi v zime stalo, keď som zobral nejaké širšie zimné topánky s hrubou podrážkou, že som nechtiac ťukol na brzd. pedál - ešte dobre, že chodím pripútaný a držím volant:mrk:D:D:D Citovat
bladerunner Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 ináč s brzdami nemám problém, sú dostatočne dimenzované, s dobrým dávkovaním brzd. účinku Citovat
JarinoRS Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 LubosK, toto si zisti v Pezote, cokolvek z original dielov najdem, ale zial ceny neviem Citovat
LubošK Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 ... stejně budu muset za chvíli na prohlídku po prvních 20 000 km, tak si to při té příležitosti zjistím/objednám/koupím. [upravil dne 9.6.06 LubošK] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.