Guest minimaxa Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 tak je tu nový adept k mání. info ZDE Citovat
Béďa Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 nevypada zle az na par detailu (nema mlhy a ty silene samolepky na dverich a motoru) byla to asi bouracka:myslim Citovat
Devilstorm306 Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 Ta je na prodej, asi od začátku roku (poprví jsem jí viděl na prodej v lednu). A hlavně nevim proč, nikde neuvádí, kolik to má najeto a co je to za rok. A to už jí vidim asi na 3 inzerátu. Citovat
vector Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 Původně zaslal: minimaxa tak je tu nový adept k mání. info ZDE No tak to bych tedy s dovolením nechtěl. Vypadá jako vzatá napředek. Lehce domrvené detaily, podvině nízko podvozek a řada dalších věcí vypovídá o tom, že je to pěknej vrak. Samozřejmě můj názor hodně velkýho neznalce. Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 tak uz je tam dliouho. Hlavne nechapu, proc to ma snizovany predek ... Citovat
Jirkap Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Je pravda, že ten inzerát je tam už hodně dlouho Citovat
chechet Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Původně zaslal: vector No tak to bych tedy s dovolením nechtěl. Vypadá jako vzatá napředek. Lehce domrvené detaily, podvině nízko podvozek a řada dalších věcí vypovídá o tom, že je to pěknej vrak. Samozřejmě můj názor hodně velkýho neznalce. 100% souhlas. vypada hodne ojete, nesel bych do ni Citovat
Vvitty Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 ze je to vzaty na predek by nebyl samo o sobe problem... zalezi, jak je to opraveny. ale soude podle nekterych znaku, majitel patri spise do kategorie tuzing (radeni se stribrnym sprejem - sterace, zadni kryt nadrze, interier, ..., dekl baterky, pedaly a pod...) takze bych cekal spis horsi stav.. co se tyka r.v., tezko rict, neni tam videt zadny z vyraznych znaku. krome list, ale protoze strikal vsechno, neda se to podle nich poznat. ty svetla vypadaji spis na starsi model, cira optika by mela byt svetlejsi, ale fotky jsou des jeste lvicek na volantu by se dal pouzit jako voditko, myslim ze nove modely je uz mely v chromu ale tady si nejsem 10% jist. a proc uvadet takove nepodstatne detaily, jako rv a pocet km??? Citovat
vector Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 Původně zaslal: Vvitty ze je to vzaty na predek by nebyl samo o sobe problem... zalezi, jak je to opraveny. ale soude podle nekterych znaku, majitel patri spise do kategorie tuzing (radeni se stribrnym sprejem - sterace, zadni kryt nadrze, interier, ..., dekl baterky, pedaly a pod...) takze bych cekal spis horsi stav.. co se tyka r.v., tezko rict, neni tam videt zadny z vyraznych znaku. krome list, ale protoze strikal vsechno, neda se to podle nich poznat. ty svetla vypadaji spis na starsi model, cira optika by mela byt svetlejsi, ale fotky jsou des jeste lvicek na volantu by se dal pouzit jako voditko, myslim ze nove modely je uz mely v chromu ale tady si nejsem 10% jist. a proc uvadet takove nepodstatne detaily, jako rv a pocet km??? Máš pravdu, fotky sou hrozný. Můžeme se při jejich kvalitě samozřejmě splést, ale vypadá to, že tam nejsou pytle, nejsou původní přední blatníky, kapota i blatníky jsou křivě spasované a celkově je to tak vrak na vození hnoje. Hodí se MAX na náhradní díly. Oprava sama o sobě nemusí být nic tragického a bouraných aut je hodně, ale tohle někdo slepil dohromady. Taky se na tom vyřádil nějakej sprejerskej vandal. Odhad bych to na max 40 tisíc na díly. Citovat
Lavak_Bob Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 Heh vás by som chcel mať pri sebe keď pôjdem kupovať auto. a ja som myslel že aké je to super auto Citovat
Crack Odesláno 10. červen 2006 Odesláno 10. červen 2006 Jéé tak tohle auto sem ted viděl v Kuřimi každej den.Až na takový divný nálepky a že je takový neucelený se mě docela líbilo,dokonce je asi i náký snížený,nebo mě to tak přišlo Citovat
Vvitty Odesláno 10. červen 2006 Odesláno 10. červen 2006 Původně zaslal: Crack Jéé tak tohle auto sem ted viděl v Kuřimi každej den.Až na takový divný nálepky a že je takový neucelený se mě docela líbilo,dokonce je asi i náký snížený,nebo mě to tak přišlo no, prave ze je, no... Citovat
Lavak_Bob Odesláno 10. červen 2006 Odesláno 10. červen 2006 A len tak pre srandu ako by ste ohodnotili toto? Aké chyby kolko najazdene, cena atď.? Citovat
vector Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 no tak to zas neblázni, je to jenom jedna fotka a ještě z úhlu, tak se všechno leskne jako psí.... Každopádně starší model, unavená torzka, jezdí v tom nějakej chobot, protože kdo jinej vy si dal na zrcátko kraviny, aby se mu plácaly ve výhledu. Může to bejt světlem, ale připadá mi, že nemá originál kapotu. Ty gumy sou snad ještě zimní ? Těžko soudit co je v tom za motor a výbavu. Cenu si z téhle fotky odhadnout moc netroufnu. Mohla by to bejt 97-99 .... XRD za 100, Ale taky to může bejt XR 1,4 94 sice s pěknym lakem, ale za pade. [upravil dne 11.6.06 vector] Citovat
Vvitty Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 2Vector: ma to deleny predni svetla a starou masku, takze to bude neco mezi 93-96 a stary model a je to 2.0 XSi, coz jsem ovsem vycetl z podpisu autora 2Bob: jediny, co se da k te fotce dodat je ze pokud bych takovou videl v bazaru s dalsimi udaji a slusnou cenou, tak se na ni zajedu podivat v realu. Vesteckou kouli mam bohuzel zrovna na reklamaci Citovat
vector Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Původně zaslal: Vvitty 2Vector: ma to deleny predni svetla a starou masku, takze to bude neco mezi 93-96 a stary model a je to 2.0 XSi, coz jsem ovsem vycetl z podpisu autora 2Bob: jediny, co se da k te fotce dodat je ze pokud bych takovou videl v bazaru s dalsimi udaji a slusnou cenou, tak se na ni zajedu podivat v realu. Vesteckou kouli mam bohuzel zrovna na reklamaci Mě je to zdálo, nějaký divný, ty přední světla a maska, někaj to nepasovalo ke zbytku, ale teď už to chápu lépe. Určitě bych si jí v bazaru všimnul, to jo [upravil dne 11.6.06 vector] Citovat
Kvasky Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Podle masky to nebude 93 ani 94, ale 95-97.....(pokud teda dotyčnej neměnil masku se znakem), jinak 14\" zimáky a nic víc asi takhle z fotky nezjistíš Citovat
Crack Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Tohle má unavenou torzku jo?Mě jen příjde že je to blbej uhel fotky Citovat
vector Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Původně zaslal: Crack Tohle má unavenou torzku jo?Mě jen příjde že je to blbej uhel fotky Taky mohl přijet dát tam ručku a pak rychlost všechno může bejt jen fotkou, zvlášť když je takhle \"kvalitní\" Citovat
Lavak_Bob Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 No ospravedlňujem sa za kvalitu ale nechcel som tu dať obrázok cez dva monitori Torzka unavená nieje auto stojí na ručnej do kopčeka ale z tej fotky je to blbo vydieť. Inak je to rok 96 a obdivujem všetkých ktorý si všimli delené svetlá.To by som si nikdy nevšimol.Auto bolo trocha bacnuté spredku ale menil sa len nárazník a jedno svetlo.Najazdené teraz už 146 000 km. Som rád že sa vám páči lebo ja ho milujem No a k zimákom: orig. hliníkové disky som nedávno predal a len teraz mi prišli O.Z. 16\" ale bohužial nezostalo mi na pneu. snáď to do zimi ešte stihnem a potom hodím foto či sa vám páčia. (kocky na okne mi síce nezavadzajú ale ani mne sa nepáčia...je to darček od priatelky tak to tam musím chvílu nechať ) [upravil dne 12.6.06 Lavak_Bob] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.