Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

306 GTi-6 k prodeji

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

tak je tu nový adept k mání. info ZDE:mrk

No tak to bych tedy s dovolením nechtěl. Vypadá jako vzatá napředek. Lehce domrvené detaily, podvině nízko podvozek a řada dalších věcí vypovídá o tom, že je to pěknej vrak.

Samozřejmě můj názor hodně velkýho neznalce.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: vector

No tak to bych tedy s dovolením nechtěl. Vypadá jako vzatá napředek. Lehce domrvené detaily, podvině nízko podvozek a řada dalších věcí vypovídá o tom, že je to pěknej vrak.

Samozřejmě můj názor hodně velkýho neznalce.:myslim

100% souhlas. vypada hodne ojete, nesel bych do ni :nevim

Odesláno

ze je to vzaty na predek by nebyl samo o sobe problem... zalezi, jak je to opraveny.

ale soude podle nekterych znaku, majitel patri spise do kategorie tuzing (radeni se stribrnym sprejem - sterace, zadni kryt nadrze, interier, ..., dekl baterky, pedaly a pod...) takze bych cekal spis horsi stav..

co se tyka r.v., tezko rict, neni tam videt zadny z vyraznych znaku. krome list, ale protoze strikal vsechno, neda se to podle nich poznat. ty svetla vypadaji spis na starsi model, cira optika by mela byt svetlejsi, ale fotky jsou des :(

jeste lvicek na volantu by se dal pouzit jako voditko, myslim ze nove modely je uz mely v chromu ;) ale tady si nejsem 10% jist.

a proc uvadet takove nepodstatne detaily, jako rv a pocet km??? :)

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

ze je to vzaty na predek by nebyl samo o sobe problem... zalezi, jak je to opraveny.

ale soude podle nekterych znaku, majitel patri spise do kategorie tuzing (radeni se stribrnym sprejem - sterace, zadni kryt nadrze, interier, ..., dekl baterky, pedaly a pod...) takze bych cekal spis horsi stav..

co se tyka r.v., tezko rict, neni tam videt zadny z vyraznych znaku. krome list, ale protoze strikal vsechno, neda se to podle nich poznat. ty svetla vypadaji spis na starsi model, cira optika by mela byt svetlejsi, ale fotky jsou des :(

jeste lvicek na volantu by se dal pouzit jako voditko, myslim ze nove modely je uz mely v chromu ;) ale tady si nejsem 10% jist.

a proc uvadet takove nepodstatne detaily, jako rv a pocet km??? :)

Máš pravdu, fotky sou hrozný. Můžeme se při jejich kvalitě samozřejmě splést, ale vypadá to, že tam nejsou pytle, nejsou původní přední blatníky, kapota i blatníky jsou křivě spasované a celkově je to tak vrak na vození hnoje. Hodí se MAX na náhradní díly. Oprava sama o sobě nemusí být nic tragického a bouraných aut je hodně, ale tohle někdo slepil dohromady. Taky se na tom vyřádil nějakej sprejerskej vandal. Odhad bych to na max 40 tisíc na díly.

Odesláno

Jéé tak tohle auto sem ted viděl v Kuřimi každej den.Až na takový divný nálepky a že je takový neucelený se mě docela líbilo,dokonce je asi i náký snížený,nebo mě to tak přišlo

Odesláno
Původně zaslal: Crack

Jéé tak tohle auto sem ted viděl v Kuřimi každej den.Až na takový divný nálepky a že je takový neucelený se mě docela líbilo,dokonce je asi i náký snížený,nebo mě to tak přišlo

no, prave ze je, no...

Odesláno

no tak to zas neblázni, je to jenom jedna fotka a ještě z úhlu, tak se všechno leskne jako psí....

Každopádně starší model, unavená torzka, jezdí v tom nějakej chobot, protože kdo jinej vy si dal na zrcátko kraviny, aby se mu plácaly ve výhledu.

Může to bejt světlem, ale připadá mi, že nemá originál kapotu.

Ty gumy sou snad ještě zimní ?

Těžko soudit co je v tom za motor a výbavu.

Cenu si z téhle fotky odhadnout moc netroufnu.

Mohla by to bejt 97-99 .... XRD za 100, Ale taky to může bejt XR 1,4 94 sice s pěknym lakem, ale za pade.

[upravil dne 11.6.06 vector]

Odesláno

2Vector: ma to deleny predni svetla a starou masku, takze to bude neco mezi 93-96 a stary model ;) a je to 2.0 XSi, coz jsem ovsem vycetl z podpisu autora :D

2Bob: jediny, co se da k te fotce dodat je ze pokud bych takovou videl v bazaru s dalsimi udaji a slusnou cenou, tak se na ni zajedu podivat v realu. Vesteckou kouli mam bohuzel zrovna na reklamaci :mrk

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

2Vector: ma to deleny predni svetla a starou masku, takze to bude neco mezi 93-96 a stary model ;) a je to 2.0 XSi, coz jsem ovsem vycetl z podpisu autora :D

2Bob: jediny, co se da k te fotce dodat je ze pokud bych takovou videl v bazaru s dalsimi udaji a slusnou cenou, tak se na ni zajedu podivat v realu. Vesteckou kouli mam bohuzel zrovna na reklamaci :mrk

Mě je to zdálo, nějaký divný, ty přední světla a maska, někaj to nepasovalo ke zbytku, ale teď už to chápu lépe. :) Určitě bych si jí v bazaru všimnul, to jo :D

[upravil dne 11.6.06 vector]

Odesláno
Původně zaslal: Crack

Tohle má unavenou torzku jo?Mě jen příjde že je to blbej uhel fotky

Taky mohl přijet dát tam ručku a pak rychlost :) všechno může bejt jen fotkou, zvlášť když je takhle \"kvalitní\"

Odesláno

No ospravedlňujem sa za kvalitu ale nechcel som tu dať obrázok cez dva monitori ;)

Torzka unavená nieje auto stojí na ručnej do kopčeka ale z tej fotky je to blbo vydieť. Inak je to rok 96 a obdivujem všetkých ktorý si všimli delené svetlá.To by som si nikdy nevšimol.Auto bolo trocha bacnuté spredku ale menil sa len nárazník a jedno svetlo.Najazdené teraz už 146 000 km. Som rád že sa vám páči lebo ja ho milujem :D

No a k zimákom: orig. hliníkové disky som nedávno predal a len teraz mi prišli O.Z. 16\" ale bohužial nezostalo mi na pneu. snáď to do zimi ešte stihnem a potom hodím foto či sa vám páčia.

(kocky na okne mi síce nezavadzajú ale ani mne sa nepáčia...je to darček od priatelky tak to tam musím chvílu nechať ;) )

[upravil dne 12.6.06 Lavak_Bob]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...