palec20 Odesláno 28. květen 2024 Odesláno 28. květen 2024 Ahojte, nemali ste prosím niekto podobný problém, peugeot 807 2.0 HDI RHR po facelifte, hrdlo nádrže už nemá odvetrávaciu hadičku a neviem prísť na to kde je problém, začnem tankovať no po cca 4 litroch už počujem ako nafta zaplavila hrdlo a vypne pištol, trvá to už asi pol roka čo mám tento problém, na benzínke si myslia že tankujem pre tanker a to stratím nervy natankujem do 40 litrov za 20 min a ide preč všetky možné variácie s otočením pištole som skúšal, nič nepomáha..neviete pls náhodou či tam je niekde nejaká klapka alebo sitko? ďakujem pekne za každú radu Citovat
ozzy56 Odesláno 28. květen 2024 Odesláno 28. květen 2024 měl jsem kdysi na Fiatu 128 to samé--ta přívodní hadice od hrdla do nádrže se v jednom místě SAMA OD SEBE splaskla a nedovolila většímu množství benzínu natéct do nádrže , ve Fiatu Ostrava nevěřili, že je něco takového možné , jezdil jsem tehdy tankovat pozdě večer, kdy tam nikdo nebyl... Citovat
palec20 Odesláno 28. květen 2024 Autor Odesláno 28. květen 2024 ďakujem, no tu už hadica nie je, celé hrdlo od víčka až do nádrže je jeden kus plastu, aj do nádrže je to tak divno nalisované. Keby viem, že kúpim hrdlo ako náhradný diel a môžem to z nádrže nejak trhnutím vybrať, aj by som to skúsil, no zháňať celú nádrž za vlastný pokus veľmi nemám chuť ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 28. květen 2024 Odesláno 28. květen 2024 Bojuju se stejnou věcí už přes dva roky. svého času jsem tankoval dost dlouho z kanistru takže mě to neštvalo tak jako teď kdy už musím tankovat na pumpě. Mě to vychází na první něco přes 5l a pak max.3l taky kvůli tomu tankuju tak 20 l max. protože mě to nebaví. Jenže není čas shodit nádrž a nějak to vymyslet. Vtip je v tom že ta trubka od hrdla je cca v půlce nádrže takže i když je v nádrži slabá půlka tak je to moc na to aby se ta trubka vyškubla. Citovat
dracekvo Odesláno 28. květen 2024 Odesláno 28. květen 2024 (upraveno) Pokud je plnící přípojka pod úrovní nejvyššího místa v nádrži. Tak tam prostě někde musí být nějaké odvzdušnění v tom nejvyšším místě a musí být vyvedené výše než je plnící hrdlo, neby by tam musel být nějaký ventil. To je fyzika. Upraveno 28. květen 2024 uživatelem dracekvo Citovat
Hafity Odesláno 28. květen 2024 Odesláno 28. květen 2024 před 4 hodinami, palec20 napsal: či tam je niekde nejaká klapka Sice je to jiné auto, ale když jsem rozebíral "dárce orgánů" P106 tak tam klapka byla.... Dokonce mám tušení, že klapky tam byly dvě.... Jedna kousek za hrdlem a druhá těsně před nádrží.... V podstatě byly součástí té trubky.... Citovat
dracekvo Odesláno 28. květen 2024 Odesláno 28. květen 2024 (upraveno) Akorát že špatná klapka by dle mě zapříčinila špatné tankování hned. Upraveno 28. květen 2024 uživatelem dracekvo Citovat
Hafity Odesláno 28. květen 2024 Odesláno 28. květen 2024 Záleží kde ta klapka je.... Do té roury na P806 se vešlo pěkných pár litrů.... Předpokládám, že na P807 to bude hodně podobný, ne-li stejný.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.