Radek V. Odesláno 6. červen 2006 Odesláno 6. červen 2006 Myslím si že to není vůbec těžká otázka......jde tu hlavně o toho výrobce..... Citovat
Aluška Odesláno 6. červen 2006 Odesláno 6. červen 2006 Já to vím :D :D , ale nepovím . Ať hádají jiní... Citovat
aka Odesláno 6. červen 2006 Odesláno 6. červen 2006 vsak to slo precist uz pred tim )))) jinak samo taky vim, mam je vyhlidnute uz dlouho Citovat
Garfield Odesláno 6. červen 2006 Odesláno 6. červen 2006 No, však to u Peugeotů vyráběli dřív než auta. Na Zahradním Městě v Peugeot restauraci mají na okně vystavených několik téměř stoletých mlýnků Peugeot Citovat
Radek V. Odesláno 7. červen 2006 Autor Odesláno 7. červen 2006 Nikde.....jsem jejich vlastníkem.....mám je doma... Citovat
Ladis Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 Nedávno jsem šel kolem kuchyňského studia kde mají cirka 10 cm solničku stejného provedení jako vyfocené mlýnky (pouze leštěný prošlápnutý plech) značky Peugeot za 3 000 kč. Pro snoby jak dělaný, nejradši by na tom nechaly ještě tu cenovku, aby se mohly vytáhnout jak drahou mají solničku. Osobně se mi líbí myšlenka přidružené výroby typu BMW kdy vyrábí jízdní kola a kočáry za rozumný peníze vůči ostatním výrobcům. Prostě náš zákazník je na výrobky od mala zvyknutý a ví co mu může značka nabídnout. V tomto případě myslím že zmiňovaná solnička jen značku poškozuje a ve slovním podání má pak informace ironický podton. Citovat
Jirkap Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 Původně zaslal: Radek V. Nikde.....jsem jejich vlastníkem.....mám je doma... To se někdo má, ale já zase na druhou stranu skoro nepiju kávu:D Citovat
Radek V. Odesláno 7. červen 2006 Autor Odesláno 7. červen 2006 proč kávu? V nich je sůl a pepř:D:D Citovat
Jirkap Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 Původně zaslal: Radek V. proč kávu? V nich je sůl a pepř:D:D No to taky nevím proč jsem to napsal... asi kvůli tomu, že je tam ten kávovar Citovat
barenst Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 Peugeot vyrabi taky jizdni kola , kdysy byly velice zname ,ale ted se uz moc nevidi . Sam jsem mel jedno doma v roce 93 . Melo to velipekny znak :-) Citovat
Radek V. Odesláno 7. červen 2006 Autor Odesláno 7. červen 2006 2 Jirkap v tomto případě slouží kávovar coby podložka;) Citovat
Neon Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Původně zaslal: Radek V. 2 Jirkap v tomto případě slouží kávovar coby podložka;) Radku, kde´s to koupil? Nebo kde jste to viděli někdo kde prodávat?? A hlavně jakto, že to nebylo jako cena za orienťák v Ochozi???:D Citovat
Vopičí Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Paráda, takový věci do bytu by se mi taky zamlouvaly. Hlavně bych si nakoupil to jejich oblečení, abych byl celej Peugeot:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.