vikino Odesláno 6. červen 2006 Odesláno 6. červen 2006 Nevite nekdo, kde sehnat schema motorove elektriky na 405tku 1,8TD nebo 1,9TD? Jedna se mi o jednu drobnost, na cerpadle je klasicky ventil na naftu, pak je tam druhy, pripada mi jako obtokovy k nastavovani predvstriku, ale fakt nevim, co to je, potreboval bych vedet, kam jim to vede, jestli to ve 205tce mam nekam zapojovat, nebo ne...predvstrik si udelam natvrdo, ale zajimalo by me, k cemu to tam je... Diky moc Citovat
Guest trakouš Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 Ahoj, ten druhý ventil bude nejspíš ten, o kterém psal Hics v tomto příspěvku: http://www.peugeot-club.com/topic/7695-souvisi-to-se-zhavenim/#80164 a na obrázku je snímač tlaku, který ovládá to čidlo Snímač Schéma zapojení jsem nikde nenašel. Citovat
oddie Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 Co chceš hledat za schéma na motoru, kde prakticky žádná elektrika není? Ten druhý ventil je omezení dávky při nižším atm. tlaku, což stejně nikdy pořádně nechodilo ani nebylo potřeba, tak jej klidně můžeš zapojit paralelně ke chcípáku. Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Jo, ja to nemam zapojene, jen ustiplej drat. Citovat
vikino Odesláno 8. červen 2006 Autor Odesláno 8. červen 2006 Tak super, ja myslel jestli to neni nejaka regulace predvstriku, jako to ma treba Octule, kde je pulsni ovladani a reguluje to RJ diky vam moc za radu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.