Guest trakouš Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 Zdravíčko Nevíte prosím Vás někdo na co je ta černá věcička, co čouhá z toho válce, kterou jsem musel omotat modrou páskou aby to neodpadlo? Mě se pohnula baterka a ulomila mi to tak jsem to zatím omotal. Díky všem za rady Citovat
Capy Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 A na co je ten válec?Já mam stejnej motor a tohle tam nemam a žhaví to taky.Na tomhle místě mam odpojovač na baterku.Nemáš klima nebo ABS.A nemá to několik poloh zkus třeba zjistit co znamená ten WAHLER třeba to napoví víc. Mimochodem pěkná baterka:D Citovat
Guest trakouš Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 Klimu ani ABS to nemá. Z té černé krabičky vede jakejsi silnejší drát, ale nevím kam. Ten válec nevím na co je a myslím že do něho nic nevede. Jo a je to 1.8 TD rok výroby 91. Citovat
Capy Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 já mam 89.Wahler ted sem na to koukal je snad firma co dělá termospínače.Zkus podívat kam vede ten drát.Možná to bude spínat saharu při nárůstu teploty v motorovém prostoru. Citovat
Hics Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 Je to snímač atmosferického tlaku. Je tam kvůli úpravě dávky nafty v případě, že jezdíš ve vyšších nadm. výškách, kde je řidší vzduch a čerpadlo to samozřejmě \"neví\" a tudíž by dávkovalo naftu jako za standartních podmínek a spalovací proces by byl mimo optimum. Pokud se mrkneš pořádně na čerpadlo, tak je na něm v přední spodní pravé části tenká ocelová trubička s elektroventilkem. Snímač ovládá právě ten ventilek. Citovat
Capy Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 Hics a dá se to namontovat na původní čerpadlo když to tam nemam?Na takovýhle serpetičky mě užije:D já věděl že to nebude na žhavení Citovat
Hics Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 No... dá, ale moc práce... Znamená to přimontovat na čerpadlo ten elektroventil a vyšpekulovat zapojení a v podstatě je to v naší plochý republice celkem k howínku... To bych se spíš věnoval na 405 jinejm věcem...:D:D Nech si poslat par fotek od Gotreka, co se da vyšpekulovat.... Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 nooooo, to je ta vec co mi chybi Citovat
Guest trakouš Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 Hicsi a co se stane kdyz je ta černá krabička ulomená od toho válce? Dá se bez toho jezdit? Nevíte někdo kolik to stojí? Citovat
Hics Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 Jezdit se samozřejmě dá. Jen nevím, jestli v tuhle chvíli je dávka nastavená jakoby na běžnou nadm. vejšku, nebo na výškový extrem - záleží na zapojení a to já nevim. Počitám, že to bude tak, že při disfunkci snímače je stav jakoby normal - tedy pro naše kraje v pohodě. Poptej Oddieho - ten by mohl něco vyštrachat. Citovat
Guest trakouš Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 Díky Hicsi za vysvětlení :papa Citovat
Guest trakouš Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 Tak mě dneska asi odešel startér. Ráno jsem normálně nastartoval, ale v poledne už ne. Při otočení klíčku zhasnou kontrolky a nic se neděje. Vyřešil jsem to šroubovákem, kterým jsem propojil plus na startéru a tenký drátek co vede ze spínací skřínky a chytlo to. Čím to může být? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.