Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Souvisí to se žhavením?

Recommended Posts

Odesláno

Zdravíčko Nevíte prosím Vás někdo na co je ta černá věcička, co čouhá z toho válce, kterou jsem musel omotat modrou páskou aby to neodpadlo? Mě se pohnula baterka a ulomila mi to tak jsem to zatím omotal. Díky všem za rady

11.JPG

12.JPG

13.JPG

Odesláno

A na co je ten válec?Já mam stejnej motor a tohle tam nemam a žhaví to taky.Na tomhle místě mam odpojovač na baterku.Nemáš klima nebo ABS.A nemá to několik poloh zkus třeba zjistit co znamená ten WAHLER třeba to napoví víc.

Mimochodem pěkná baterka:D

Odesláno

Klimu ani ABS to nemá. Z té černé krabičky vede jakejsi silnejší drát, ale nevím kam. Ten válec nevím na co je a myslím že do něho nic nevede. Jo a je to 1.8 TD rok výroby 91.

Odesláno

já mam 89.Wahler ted sem na to koukal je snad firma co dělá termospínače.Zkus podívat kam vede ten drát.Možná to bude spínat saharu při nárůstu teploty v motorovém prostoru.

Odesláno

Je to snímač atmosferického tlaku. Je tam kvůli úpravě dávky nafty v případě, že jezdíš ve vyšších nadm. výškách, kde je řidší vzduch a čerpadlo to samozřejmě \"neví\" a tudíž by dávkovalo naftu jako za standartních podmínek a spalovací proces by byl mimo optimum. Pokud se mrkneš pořádně na čerpadlo, tak je na něm v přední spodní pravé části tenká ocelová trubička s elektroventilkem. Snímač ovládá právě ten ventilek.

Odesláno

Hics a dá se to namontovat na původní čerpadlo když to tam nemam?Na takovýhle serpetičky mě užije:D

já věděl že to nebude na žhavení:D

Odesláno

No... dá, ale moc práce... Znamená to přimontovat na čerpadlo ten elektroventil a vyšpekulovat zapojení a v podstatě je to v naší plochý republice celkem k howínku...

To bych se spíš věnoval na 405 jinejm věcem...:D:D:D

Nech si poslat par fotek od Gotreka, co se da vyšpekulovat....

Odesláno

Hicsi a co se stane kdyz je ta černá krabička ulomená od toho válce? Dá se bez toho jezdit? Nevíte někdo kolik to stojí? :o

Odesláno

Jezdit se samozřejmě dá. Jen nevím, jestli v tuhle chvíli je dávka nastavená jakoby na běžnou nadm. vejšku, nebo na výškový extrem - záleží na zapojení a to já nevim. Počitám, že to bude tak, že při disfunkci snímače je stav jakoby normal - tedy pro naše kraje v pohodě. Poptej Oddieho - ten by mohl něco vyštrachat.

Odesláno

Tak mě dneska asi odešel startér. Ráno jsem normálně nastartoval, ale v poledne už ne. Při otočení klíčku zhasnou kontrolky a nic se neděje. Vyřešil jsem to šroubovákem, kterým jsem propojil plus na startéru a tenký drátek co vede ze spínací skřínky a chytlo to. Čím to může být?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...