ulio Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Čau lidičky chtěl bych se Vás zeptat jestli nevíte někdo kde by se daly koupit stříbrné kliky na 306ku, a ještě jak by se to dalo vyměnit protože jsou tam nějaký bezpečnostní šrouby.Díky moc. Citovat
chuck11 Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Tak se mi zdá,že nic takového na prodej není. Buďto si je nech pochromovat a nebo to vyřeš zrcadlovou fólií jak sem to vyřešil já:D:papa Citovat
uulik Odesláno 6. červen 2006 Odesláno 6. červen 2006 Původně zaslal: chuck11 Tak se mi zdá,že nic takového na prodej není. Buďto si je nech pochromovat a nebo to vyřeš zrcadlovou fólií jak sem to vyřešil já:D:papa Nebylo by foto? Citovat
chuck11 Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 Nějaké fotky jsou,jenom ne přesně na ty kliky tady máš nějaké fota tak si stoho něco vyber:papa:papa Citovat
uulik Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 chuck11.Ty kliky co sou na těch fotkách to je ta zrcadlová fólie jak si psal? Vypadá dobře. Ještě se tě zeptám co je to na tom předním blatníku za (ofuk,chladící otvor,prostě nevím) Není to jen nalepený,nebo to má nějakou funkci? Nejsem 306kař tak se učím. Ten zadek je mooooc OK.(ono je celé fajn) KOLIK? Citovat
chuck11 Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 Jo to je ta zrcadlová fólie;).Jo je to falešný výdech(nalepený) dřív byl taky chromovaný,ale stříkl se do barvy aby to líp splívalo.Ono sou ty fotky starší teďka vypadá trochu jinak:super:papa Citovat
chechet Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 falesne vydechy jsou fakt mazec. make me wanna throw up. grc. Citovat
Vvitty Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: chechet falesne vydechy jsou fakt mazec. make me wanna throw up. grc. falesne chladici otvory pro brzdy na zadnich dverich jsou vetsi mazec... Citovat
chechet Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: Vvitty falesne chladici otvory pro brzdy na zadnich dverich jsou vetsi mazec... mozna vydech z kabiny pro uprdenou posadku jinak chucku, soudim ze jsi majitel, kara je moc pekna. nebyt techto drobnych stupidit, ze kterych si tady delam srandu, tak by byla primo super Citovat
chuck11 Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Nic proti hoši,ale každému se líbí něco jiného a má jiný vkus:P.Že vám se očividně nelíbí tuningové auta sem zjistil z vaších předešlích reakcí na tuningové auta o kterých mluvíte na fóru:nevim Takže nemusíte pochcávat majitele trochu upravených vozidel:(. Origo se mi taky líbil ,ale chtěl sem si ho upravit podle svých představ mně se líbi tak sorry za Něco pro Vvittyho viz obr. Citovat
Tommy306 Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 tak koukám, že Minimaxa už není jedinej se sušákem na ponožky...:D Citovat
fastbalu Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 hele nechte toho je to jeho vec co tam ma nahodou je to hezky..... decent:super:super:super:super nic mene se neptal na nazor ale na chrom ...:D kridlo supr take mam ale je to vetsi lopata to by neskously vubecc:D:D:D:super Citovat
chuck11 Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: Tommy306 tak koukám, že Minimaxa už není jedinej se sušákem na ponožky...:D To si piš,že není nemohl sem ho v tom přece samotného nechat:super:D:D:D:D:D Akorát je rozdíl v tom,že minimaxa má díru v kapotě kdežto já to mám flešný bez děr(ale vypadá to jak pravý už dost lidí nevěřilo že sou to falešný) Citovat
chuck11 Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: fastbalu hele nechte toho je to jeho vec co tam ma nahodou je to hezky..... decent:super:super:super:super nic mene se neptal na nazor ale na chrom ...:D kridlo supr take mam ale je to vetsi lopata to by neskously vubecc:D:D:D:super Dikec;)nemáš nějaký fotky,jestli jo tak mi je pošli na meil,tady to nevystavuj byl bys terčem ty do kterého by se střílelo:nevim:papa Citovat
Tommy306 Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: fastbalu hele nechte toho je to jeho vec co tam ma nahodou je to hezky..... decent:super:super:super:super nic mene se neptal na nazor ale na chrom ...:D kridlo supr take mam ale je to vetsi lopata to by neskously vubecc:D:D:D:super Dikec;)nemáš nějaký fotky,jestli jo tak mi je pošli na meil,tady to nevystavuj byl bys terčem ty do kterého by se střílelo:nevim:papa nene..hoď to sem..přece se nebudeš za své činy stydět.. Citovat
Fusion Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Ale chuck má evidentně auto rád když parkuje v obýváku :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.