Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:roll:roll...tak mám Pažoutka nemocnýho....začal mi tlakovat do vody...nejspíš fouklé těsnění nebo prasklá hlava...dneska jsem ho odvezl dokrorovi...:( v chladiči škála bublin,od šumu ála šampus až po kulaté...po pár minutách to vyhání vodu z chladiče,má někdo podobnou zkušenost??.v každým pádě mě čeká investice cca

7 000,- ..všechny těsnění,rozvody,práce...hrůůůza pomyslet,béé:bojim:nevim

Odesláno

Tvá diagnoza prasklé těsnění pod hlavou nebo hlava je přesná - postupoval bych tak, že bych nechal hlavu odstrojit, natlakovat a tak bych zjistil, zda je někde prasklá či zda to bylo \"jen\" těsnění

Odesláno

..mám to u dost schopnýho mechanika...až budem pojízdný,podělím se o zkušenost:mrk..jak se to tak stane???...nehoním ho,..než vyjedu běhá tak 5 min(než pozavírám gareage a vrata a barák...že by \"pouze\" únava materiálu??...mám natočíno 180 :D000km...:D:D

Odesláno

jo a co nemrzka v chladiči tu mněníš???!!! ono se taky stává že voda a rez žere hlavu!!

Odesláno

jo to má ,ale měnit asi každej druhej rok jinak ta hlava se začně rozpadat!

Odesláno

jinak pokud tam je sto let stará tak ti to asi vyžralo porto ti to asi odešlo ,ale to poznáš až to rozebere :mrk

Odesláno
Původně zaslal: czer.t

:roll:roll...tak mám Pažoutka nemocnýho....začal mi tlakovat do vody...nejspíš fouklé těsnění nebo prasklá hlava...dneska jsem ho odvezl dokrorovi...:( v chladiči škála bublin,od šumu ála šampus až po kulaté...po pár minutách to vyhání vodu z chladiče,má někdo podobnou zkušenost??.v každým pádě mě čeká investice cca

7 000,- ..všechny těsnění,rozvody,práce...hrůůůza pomyslet,béé:bojim:nevim

Nejčastějc prasklý mezi ventilama na hlavě.

Za odpoledne to máš celé dole a budeš vědět. Nemá podle mě smysl měnit cokoli, dokud nezkontroluješ tohle.

To znemená vyvařit, srovnat hlavu, nový těsnění a zase jezdíš.

Může to být samozřejmě nščím jiným, ale je to hodně častá závada u těchhle motorů.

Dál doporučuju kouknout na hadičku \"přepadu\" jeslti není zarostlá a zkusit, jeslti chladič hřeje po celé ploše. Když už to bude v servíce dá se projít hodně věcí :D

Odesláno

hadička přepadu je nová cca měsíc,dával jsem ji sám protože nálitek na hrdle byl uražený a musel jsem to nějak vymyslet aby mi netekla voda jen tak po chladiči..(pomohl ventilek od jízdního kola s vyoperovanou kuličkou)Motor mi nešel nikdy přes 85 stupňů celsia,takže chlazení bude redy(i v létě)..no jsem na to zvědavý,dneska to rozdělá a uvidíme...nejhorší je že se musí dát s hlavou i nový rozvody...ale zase bude jistota :D:roker

Odesláno

..hlava dole,tlakuje se ,zítra budu chytřejší,zatím nevypadala tak moc zle,spíš na těsnění to vypadalo že je tam průůůnik:mrk uvidíme,držte mi palce!!!:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

čau lidi...:D slíbil jsem že budu informovat,až budeme jezdit,takže:

- zaplaťpánbůh bylo to jen fouklé těsnění

-tj:hlava zabroušena,nové těsnění

-potažmo k tomu nové rozvody(řemen,kladky,napínák)

-simering na vačce,těsnění pod vent.víko

-výměna 1ks.hadice topení,1ks.hadice oddech z klikové skříně

-výměna oleje

-výměna nemrzky

-když už jsme byli u \"doktora\" výměna zadních silentbloků ramen

-výměna levý svislý čep

ALE JE TO TEĎ NAPROSTÁ PARÁDA,motor jde jak víno,v podvozku nic netluče..:D:D:D:D:D:super:rokerpěkně jsem Pažoutka umyl,...a zase jsme On the R:papaoad

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...