Libiček Odesláno 12. duben 2024 Odesláno 12. duben 2024 (upraveno) Zdravím všechny ,mám problém se stahováním střechy ,před zimou bylo vše ok,nyní se nehne a nejde slyšet žádný zvuk jako když by měla snahu se rozběhnout,vyměnil jsem náplň ,bylo jí málo a barva černá...origo náplň Peugeot 250ml 630,...Na displeji se znázorňuje věta ...operation impossible screen not in place...,ale jen když bych chtěl střechu zavřít, při pokynu otevřít se nic nepíše,roletku v kufru mám vysunutou...díky za info.Libiček... Upraveno 12. duben 2024 uživatelem Libiček Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 12. duben 2024 Odesláno 12. duben 2024 U tohohle se bez diagnostiky nehneš. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Libiček Odesláno 12. duben 2024 Autor Odesláno 12. duben 2024 S diagnostikou počítám, já jen jestli někdo nemá zkušenosti zrovna s touhle hláškou na displeji... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 12. duben 2024 Odesláno 12. duben 2024 Podobně obecná hláška jako antipollution... Auto neví, v jaký pozici je střecha, nějaký čidlo, kabeláž. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Libiček Odesláno 5. květen 2024 Autor Odesláno 5. květen 2024 Zdravím, takže střecha se rozjela a funguje,po pravdě nevím kde problém byl,ale jak jsem psal,proběhla výměna oleje v čerpadle a prošel jsem i kabely a všechny ovladače oken.Diagnostika neukázala ohledně střechy,čidel nic. Tak doufám,že bude fungovat. Citovat
ARiT cc Odesláno 9. květen 2024 Odesláno 9. květen 2024 Zdravím vás s dotazem. V prvním příspěvku se píše, že došlo k výměně náplně hydraulického systému střechy. Jak se to doplňuje? Stačí odšroubovat ten šroub v rezervoáru, dolít a zašroubovat, nebo se před tím musí upouštět tlak nebo tak něco? Díky. Citovat
ARiT cc Odesláno 23. květen 2024 Odesláno 23. květen 2024 Odpovím si sám, ať z toho ostatní něco mají - manipuloval jsem jen se šroubem rezervoáru, tlak jsem nepovoloval. ozzy56 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.