Guest venca777 Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 Nazdarek, mam jeden dotaz. Nevite jestli se daji menit diody , ktere osvetluji ovladace oken? mel jsem to venku a jsou tam diodky priletovany na plosnaku. Jinak ovl. na zrcatka sviti, stejne jako detska pojistka na zadni okna. Je mi divny, ze nesviti jen ovl. na okna. :myslim:myslim Za jakoukoliv radu moc diiiik Citovat
Trnkoš Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 Zdar,určitě to jsou diody?Mrkni na to pořádně jestli to nejsou jen ty malé žárovky bez patice,ty se měnit daji Citovat
Ferry Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 ve schematech jsou u spinacu stahovani oken nakresleny zarovky, led dioda je nakreslena pouze u detske pojistky na zadni okna a tam je kombinovana se zarovkou a pak je LED jeste u ovladace elektrickych zrcatek, ale priznam se ze jsem to nazivo rozebrany nikdy nevidel Citovat
Guest venca777 Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 prave, ze jsou stejny jako ta detská pojistka a ovl. zrcatek. Myslim , ze to jsou diody, zda se mi ze jsou priletovany na tom plošnaku. Nevim , nechtelo se mi do toho moc hrabat. Citovat
VIP3R Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 V těch ovladačích jsou na 100% diody, měl jsem to vykuchané a dával jsem modré místo původních oranžových (viz obr.)... Dá to ale celkem dost práce ty staré vypájet - mají to pěkně prasecky připájené. [upravil dne 31.5.2006 VIP3R] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.