Havlicek.Lukas Odesláno 25. březen 2024 Odesláno 25. březen 2024 Zdravicko kamarad me poprosil jestli bych mu nezjistil moznou pricinu otoceni couvaci kamery na Jumperu III - ten posledni s LED svicenim ve prednich svetlech sice uz tak jezdi docela dlouho - asi rok ale ted se mu zacal ten obraz obcas i vracet do normalniho stavu tak premysli ze by to zacal resit nejcasteji kdy se otoci zpet je kdyz umyje auto wapkou jeste jen pro uplnost uvedu ze auto je s chladirenskou vestavbou takze deklovani a koukani po kabelech postrada smysl Citovat
Charlie 607 Odesláno 25. březen 2024 Odesláno 25. březen 2024 Nevím jak ty novější, ale co jsem si montoval do 2008, tak kabel jde přímo od kamery do displeje. Tady to bude mít už v rádiu, tak předpokládám že to bude udělaný stejně, jen bude nataženej do rádia. Konektor kamery je v zadním nosníku střechy a celý držák kamery je šroubovaný zevnitř toho nosníku. Ale půjde se do toho dostat po vyšroubování třetího brzdového světla, to jde povolit z venku a kouknout na tu kabeláž a konektor. Citovat
Duin Odesláno 16. duben 2024 Odesláno 16. duben 2024 Vím, ze je to mimo mísu ale řešil jsem podobný problem, když jsem si přidával couvaci kameru na svůj starý Citroen Jumper valnik. Mám malý externí displej připevněný na stropnici vzhůru nohama, jinak je určený nad přístrojovou desku. A abych měl obraz normálně, tak jsem otočil vzhůru nohama i kamerku, která je nad zadním nárazníkem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.