Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím vás.u moji 307 1.6hdi 66kw R.v 2006 se mi objevil problém jakmile při jízdě dostanu má cca 1800otacek jde slyšet jak nekde unika nebo proudi vzduch a auto straci vykon.veskere hadice zkontrovany vše ok intercooler ok.jediny co mi napadá refulator tlaku turba co je za motorem nebo kolektor sani.muze to být tím?nechci to zbytečné kupovat když to nebude ono.

Odesláno (upraveno)

Jak jsi kontroloval hadice? Tlakoval jsi je?

Na diagnostice i na cinske jde sledovat tlak vzduchu v sani za chodu motoru

Upraveno uživatelem Chip
Oprava textu
Odesláno

Ahoj , zkus dát ruku za motor v oblasti hlavy a někdo ať ti přidá plyn , jestli to tam bude fičet , tak je prasklej plastovej rozvaděč sání (rozlepí se v pertlu a není to vidět) .

Odesláno (upraveno)
před 20 hodinami, jarokare napsal:

Ahoj , zkus dát ruku za motor v oblasti hlavy a někdo ať ti přidá plyn , jestli to tam bude fičet , tak je prasklej plastovej rozvaděč sání (rozlepí se v pertlu a není to vidět) .

Teď jsem to rozebral a u balónků to foukal docela hodně tak jsem vyndal i vzduch.filtr.a je celej zajebanej od karbonu a a za motorem na tom sání taky celý od karbonu.takze je v prdely kolektor sani..

Jinak díky za radu 

Upraveno uživatelem pavelu96
Odstraněna úplně zbytečná samo citace
  • pavelu96 changed the title to 307 problem s vykonem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...