merkurek Posted May 15, 2002 Share Posted May 15, 2002 Nevíte někdo jestli se dělaj mračitka na zadní světla,totiž nikde jsem je neviděl... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted May 15, 2002 Share Posted May 15, 2002 Tom as pravdu, taky jsem je nevidel, ale muzes si je tam prece navarit nebo si je udelat sam z laminatu a prilepit :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master_Tom Posted May 15, 2002 Share Posted May 15, 2002 No já už je viděl na 206-ce a nevypadá to špatně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JR Posted May 16, 2002 Share Posted May 16, 2002 Chces mracitka nebo cely ty kryty? Jestli jenom mracitka, tak se asi nedelaj, ale muzes napasovat a upravit nejaky, ktery jsou urceny pro predni svetla. Jinak koukni na nabidku tohodle kramu http://www.rusmich.tuning.cz/ maji celkem slusnej vyber, ale uz pred vic jak mesicem slibili, ze poslou katalog a furt se nic nedeje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
merkurek Posted May 16, 2002 Author Share Posted May 16, 2002 Děkuji všem za radu .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Posted May 16, 2002 Share Posted May 16, 2002 Mračítka jsou také k vidění na stránkách JK designu. Fakt to nevipadá špatně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Operator Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Klucí, vy všichni, co jste sem psali, kde jste byli, když jsem se s ostatníma hádal o mračítkách minulý týden? :D:D Jak je vidět, tak určitě nejsem sám, kdo má mračítka rád! tuning/tuzing II Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Napsán autorem Operator Klucí, vy všichni, co jste sem psali, kde jste byli, když jsem se s ostatníma hádal o mračítkách minulý týden? :D:D Jak je vidět, tak určitě nejsem sám, kdo má mračítka rád! tuning/tuzing II tohle su mracitka na zadni svetla, ale stejne ploc ploc ploc???? jaky to ma duvod, on ten zadek je stejne zamracenej dost, neee :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexa Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Přeju brzkou vyměnu nabouraného zadku.Všem zamračeným!:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek V. Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 2 lexa tohle tve prani neni zrovna na miste... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Operator Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Napsán autorem Radek V. 2 lexa tohle tve prani neni zrovna na miste... Děkuju, že ses nás, mračítkářů, zastal! :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexa Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Asi dnes blbá nálada, ale spravuje se dík diskusi na foru. To byla poznámka k diskuzi o předních mračítkách a k tomu co na to cajti. Další moje auto zrušené na zadek ten co do mě napakoval neviděl moje nornální barvy světla ani červenou na semaforu, asi barvoslepý. Ale k tématu, to frajeři s upravenýma zadkama a zamračenýma, zaslepenýma a jinak, jezdí jako prasata bez blinkrů a světel a myslí si,že jako NO FÉÉR. A ti za nima s dětma a jinak nemají nárok? Mám trochu najeto i s bouračkama a snažím se předvídat, ale co zažívám to je hrůza. Když budem k sobě slušní a ohleduplní a ti otunění tím víc, protože mají auto rádi a budou se s ním předvádět na dráze ne v normálním provozu a ohrožovat ostatní tak a? si dají na auto co chtějí, ale zatím to tak není, dokonce i na tuning srazu se k sobě chovají jako hovada! HOWGH! :mad::mad: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vector Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Napsán autorem lexa Asi dnes blbá nálada, ale spravuje se dík diskusi na foru. To byla poznámka k diskuzi o předních mračítkách a k tomu co na to cajti. Další moje auto zrušené na zadek ten co do mě napakoval neviděl moje nornální barvy světla ani červenou na semaforu, asi barvoslepý. Ale k tématu, to frajeři s upravenýma zadkama a zamračenýma, zaslepenýma a jinak, jezdí jako prasata bez blinkrů a světel a myslí si,že jako NO FÉÉR. A ti za nima s dětma a jinak nemají nárok? Mám trochu najeto i s bouračkama a snažím se předvídat, ale co zažívám to je hrůza. Když budem k sobě slušní a ohleduplní a ti otunění tím víc, protože mají auto rádi a budou se s ním předvádět na dráze ne v normálním provozu a ohrožovat ostatní tak a? si dají na auto co chtějí, ale zatím to tak není, dokonce i na tuning srazu se k sobě chovají jako hovada! HOWGH! :mad::mad: Když se na Tuning srazu sejde banda hovad, jak myslíš, že se k sobě budou chovat. ,-) Většina těchhle bouchačů s SPZ na nárazníku má pocit, že v pravo se nebliká a že vždy jedou maximální možnou rychlostí. Navíc samozřejmě předpisy platí pro normální auta a oni mají TuzingCar. Nevím co je větší úlet, jestli čira zadní světla (na některém autě to kupodivu ani není hnusné), nebo nalepovací mřížky, mračítaka apodobná zvěrstva. Možná že lepší jsou ta čirá světla, protože někdy mají i homologaci a pro některá starší auta s vyšislými starými světly můžou být i přínosem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexa Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 JJ,je to fakt. Ale co mi dnes dělá ta zku.vená mailová sí? to je vrchol. Už 3tí při íspěvek tentokrát k sport. filtům jako, že o nich uvažuju je v prd.li. Už mě to nebaví psát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexa Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 PS:Jo čírá optika je dobrá machrovina, myslím vážně. Za MAZDOU se vždycky ohlídnu a na některých dalších je taky super, myslím, že na to prájdou všechny automobilky, protože to začne být levnější. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr605 Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Proč vlastně tuzeři montují mračítka? Světla pak míň svítí, vypadá to příšerně, tak proč???? Vždy? to ani neimituje nic funkčního na rozdíl od třeba nalepovacích bradavic, co imitují nasávače vzduchu, nebo MHC, které imituje přítlačné křídlo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Napsán autorem vector Napsán autorem lexa Asi dnes blbá nálada, ale spravuje se dík diskusi na foru. To byla poznámka k diskuzi o předních mračítkách a k tomu co na to cajti. Další moje auto zrušené na zadek ten co do mě napakoval neviděl moje nornální barvy světla ani červenou na semaforu, asi barvoslepý. Ale k tématu, to frajeři s upravenýma zadkama a zamračenýma, zaslepenýma a jinak, jezdí jako prasata bez blinkrů a světel a myslí si,že jako NO FÉÉR. A ti za nima s dětma a jinak nemají nárok? Mám trochu najeto i s bouračkama a snažím se předvídat, ale co zažívám to je hrůza. Když budem k sobě slušní a ohleduplní a ti otunění tím víc, protože mají auto rádi a budou se s ním předvádět na dráze ne v normálním provozu a ohrožovat ostatní tak a? si dají na auto co chtějí, ale zatím to tak není, dokonce i na tuning srazu se k sobě chovají jako hovada! HOWGH! :mad::mad: Když se na Tuning srazu sejde banda hovad, jak myslíš, že se k sobě budou chovat. ,-) Většina těchhle bouchačů s SPZ na nárazníku má pocit, že v pravo se nebliká a že vždy jedou maximální možnou rychlostí. Navíc samozřejmě předpisy platí pro normální auta a oni mají TuzingCar. Nevím co je větší úlet, jestli čira zadní světla (na některém autě to kupodivu ani není hnusné), nebo nalepovací mřížky, mračítaka apodobná zvěrstva. Možná že lepší jsou ta čirá světla, protože někdy mají i homologaci a pro některá starší auta s vyšislými starými světly můžou být i přínosem. ja mam taky SPZ na narazniku, ale takhle nejzdim, ja blikma vzdy a s predstihem.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
merkurek Posted July 15, 2004 Author Share Posted July 15, 2004 Nevim ale mračitka světel fakt dělaj pěknej vzhled a efekt auta a nikde jsem neviděl že by mě to málo svítilo tak nevím ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexa Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Mám obě RZ na nárazníku, přední pod chladícím otvorem, a taky jezdím slušně, spíš je to tím kdo sedí za kolečkem. Dement s kšiltovkou v očích dementem zůstane do své brzké smrti. :papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Operator Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Pochopil jsem to správně, že sotva, co jsi sestavil traktůrka, máš nabouraný další auto? To je mi líto!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts