Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

z jakýho auta pasují sedačky na P405?

Recommended Posts

Odesláno

Na 405tou seženeš sedaček na vrakáčích (pokud to teda ještě nevyházeli) hafo. Když scháníš jenom manuální (ne z mička, nebo kůži, nebo z t16:D). Jinak by tam určitě šly přední (možná i zadní) z renaultu 21 a citroenu BX (má stejnou šíři) a přední bys tam možná narval i z 605tý - ale nevim, naco zaměňovat:myslim Obvolej vrakáče a určitě nějaký seženeš:papa

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Na 405tou seženeš sedaček na vrakáčích (pokud to teda ještě nevyházeli) hafo. Když scháníš jenom manuální (ne z mička, nebo kůži, nebo z t16:D). Jinak by tam určitě šly přední (možná i zadní) z renaultu 21 a citroenu BX (má stejnou šíři) a přední bys tam možná narval i z 605tý - ale nevim, naco zaměňovat:myslim Obvolej vrakáče a určitě nějaký seženeš:papa

z 605tky..to se budes muset fakt snazit..tam jsou sedadla sakra sirsi :)))

Odesláno
Původně zaslal: rimmer

z 605tky..to se budes muset fakt snazit..tam jsou sedadla sakra sirsi :)))

JJ, vim, 605tá je oproti čtyřistakouli macek tlustej, ale už jsem je u někoho viděl (myslim, že někdo z klubu je má v profilu) - ale tim rendlem 21 a BXkem si dotyčný pomůže určitě víc.

Odesláno

To Xmo by mě teda zajímalo - specielně ten zadek - loni jsem to zkoušel a za boha jsem to tam nenarval:myslim To musel podle mně nějak říznout, nebo co?:o:o Možná to ještě jednou zkusim - sedašky pořád mám u strejdy...

Odesláno

rimmer: mám to! Tento člen má přední koženky z 605. Sice méně místa na řazení, ale jsou tam:mrk

parada..akorat osobne nemuzu si pomoct, cerna kuze je hnusna :( proste o nicem

Odesláno

JJ proti gustu žádný dišputát - mě se zase nelíbí to, na co tady dal odkaz fusion. Jinými slovy černá kůže je cool!:cool: Ale toť můj názor a nikomu ho nenutím...

Odesláno

JJ proti gustu žádný dišputát - mě se zase nelíbí to, na co tady dal odkaz fusion. Jinými slovy černá kůže je cool!:cool: Ale toť můj názor a nikomu ho nenutím...

v lete je to na spaleni prdele :) kdyz nedas pozor hehe
Odesláno

Odesláno

Bacha, z BX nepasujou, jsou užší asi o 4cm, P405 má 48cm a taky jsou kratší lyže pod sedákem, měl jsem možnost je vyzkoušet a muselo by se to moc upravovat.

Odesláno
Původně zaslal: rimmer

v lete je to na spaleni prdele :) kdyz nedas pozor hehe

To jo, ale my jsme se bavili o estetičnosti, ne o funkčnosti:mrk:papa Uznávám, že na pěstění hemeroidů je to super a co se kůže v autě a sluníčka týče, tak taky nic moc, když si člověk sedne na 60°C rozpálenou kůži - s tim souhlasim...

Odesláno

Jog01: kámoš tam z BXka měl - z novýho modelu (od 88 vejš) a v pohodě - nevim, jak to upravoval, ale prostě je tam měl... Ale jak píše vertex a už jsem psal i já - dal bych tam origo - naco zaměňovat, pokud zrovna teda nechceš tu anatomii z BXka - (v lepších sedačkách jsem fakt neseděl)

Vertex: tyjo - jsem koukal na avatar a říkám si, jestli neni bohouš nemocne, že zezelenal a to jsi zatim ty ... ty ale mateš...:o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...