GoldZeki Odesláno 1. březen 2024 Odesláno 1. březen 2024 Ahoj, prosím o pomoc. Při sundání volantu na mě vyskočil “airbag kroužek” už se s nim hodiny trápím, ale zatím jsem nepřišel na to, jak to složit. Dokázal by mi prosím někdo poradit? Díky moc Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. březen 2024 Odesláno 1. březen 2024 natoc si kola uplne nadoraz , myslim si ze to ma byt doprava, pak to namotas zacvaknes a cajk. jen si pak lehce vyzkousej jestli se volant otoci na druhy kraj lehce tam i zpet. Péťa a GoldZeki ohodnotil 2 Citovat
GoldZeki Odesláno 2. březen 2024 Autor Odesláno 2. březen 2024 Děkuji za odpověď @Pe.Tr. Nakonec jsem to po pěti hodinách složil. Povedlo se mi nakonec najít toto video kde to pán skládá. Třeba někomu příště pomůže… Rozsvítila se mi kontrolka ESP. V jednotce je chyba s kódem: C1388 neprovedena kalibrace snímače natočení volantu. Dokázal by mi někdo prosím pomoc s kalibrací? Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. březen 2024 Odesláno 2. březen 2024 kalibrace je pres PSA diag (diagbox/lexia) Citovat
GoldZeki Odesláno 2. březen 2024 Autor Odesláno 2. březen 2024 Našel jsem ji na starém diagbox, na novém jsem ji nemohl nějak najít… Ale bohužel se nepodařilo, zkusím zítra na autocom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.