sett.masterr Odesláno 25. říjen 2023 Odesláno 25. říjen 2023 Ahoj vsem, poridil jsem DevCom ( ceskou ) diagnostiku Troodom pro ( urcena pro servis ) a musim teda po prvnim testovani rict, ze to co to umi je silenstvi... Nemam ji poradne osahanou, ale co jsem tam videl z toho mi oci prechazeli... Ma ji tu nekdo taky? ze by jsme se podeli o zkusenosti? Set Citovat
Hafity Odesláno 25. říjen 2023 Odesláno 25. říjen 2023 " co jsem tam videl z toho mi oci prechazeli..." Ty kráso.... Péťa a VojtouNerCZ ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 25. říjen 2023 Odesláno 25. říjen 2023 Aaaa teď by mě zajímalo, umí to šílenství i s Francouzem? Citovat
pavelu96 Odesláno 25. říjen 2023 Odesláno 25. říjen 2023 Možná by to chtělo rozvést pojmy "šílenství a přecházení očí" Péťa ohodnotil 1 Citovat
sett.masterr Odesláno 25. říjen 2023 Autor Odesláno 25. říjen 2023 (upraveno) kodovani vstriku, klice, vse jak na dlani, vymenana bloku, baterie, potrubi... je tam tolik moznosti ze jsem to radsi vypnul... potazmo zmena vin... mam to jen na PSA, da se aktivovat na vsechny znacky... ale to investovat nebudu.... zatim... Vzhledem k tomu ze v rodine mame jen peugeoty, tak to aktivovat na dalsi zatim nebudu... draha sranda... ale udela z auta robota... ps : kdyby nekdo chtel komplet diagnostiku fap a podobne zadara udelam... jen si musi prijet do Kolina.. vyresetovat nadrz s aditivem, stav filtru vsechno... BSI komplet... auta od roku cca 2010 regeneraci fap muzu spustit i u stojiciho auta... mam ho novej tak to nepotrebuju Upraveno 25. říjen 2023 uživatelem sett.masterr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.