Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím ve spolek , po delší době jsi jdu opět pro radu. Mám Peugeot 207  1.6/16V/80Kw (TU5JP4). Mám problém , že přeřazování všech rychlostních stupňů je obtížné. Každou rychlost musím jakoby silně zatlačit,aby zaskočila. Prostě není to plynulé. Na autě jsem měnil spojku ( lamela,přítlačák,ložisko) v převodovce olej , dále se měnila táhla řazení, silenblok převodovky ( ten spodní). Převodvka není nijak hlučná a spojka vypíná v pořádku.... Nenapadá někoho kde by mohl být problém ?? Mám strach , že je převodovka na cestě do křemíkového nebe 😄 .Děkuji za každý tip .

Odesláno

kolik a jakeho oleje tam po vymene spojky prislo ? Dela to od te vymeny nebo se to projevovalo uz driv

peugeoti prevodovky jsou docela haklive na olej, takze by tam mel byt Total se specifikaci B71 2330 a viskozitou 75W80, drive oznacnovany jako Transmission BV, nyni Traxium Gear 8. Padne ho tam 2l

Odesláno (upraveno)

Dával jsem tam TOTAL TRAX. Gear 8 75W-80 a 1,9L, tak jak bylo uvedeno myslím v dílenské příručce. Jinak problém se objevil i před výměnou oleje.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Necituj těsně předcházející příspěvky!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...