Jinks Odesláno 5. říjen 2023 Odesláno 5. říjen 2023 Zdravím ve spolek , po delší době jsi jdu opět pro radu. Mám Peugeot 207 1.6/16V/80Kw (TU5JP4). Mám problém , že přeřazování všech rychlostních stupňů je obtížné. Každou rychlost musím jakoby silně zatlačit,aby zaskočila. Prostě není to plynulé. Na autě jsem měnil spojku ( lamela,přítlačák,ložisko) v převodovce olej , dále se měnila táhla řazení, silenblok převodovky ( ten spodní). Převodvka není nijak hlučná a spojka vypíná v pořádku.... Nenapadá někoho kde by mohl být problém ?? Mám strach , že je převodovka na cestě do křemíkového nebe .Děkuji za každý tip . Citovat
Ferry Odesláno 5. říjen 2023 Odesláno 5. říjen 2023 kolik a jakeho oleje tam po vymene spojky prislo ? Dela to od te vymeny nebo se to projevovalo uz driv peugeoti prevodovky jsou docela haklive na olej, takze by tam mel byt Total se specifikaci B71 2330 a viskozitou 75W80, drive oznacnovany jako Transmission BV, nyni Traxium Gear 8. Padne ho tam 2l Citovat
Jinks Odesláno 5. říjen 2023 Autor Odesláno 5. říjen 2023 (upraveno) Dával jsem tam TOTAL TRAX. Gear 8 75W-80 a 1,9L, tak jak bylo uvedeno myslím v dílenské příručce. Jinak problém se objevil i před výměnou oleje. Upraveno 5. říjen 2023 uživatelem Radek Hurvajz Necituj těsně předcházející příspěvky!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.