Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

z ničeho nic se zasekl zámek u přihrádky spolujezdce a ta teď nejde otevřít. Stalo se mi to již jednou, ale po nějaké době jsem zkusil přihrádku otevřít a šlo to. Než jsem dojel domů a podíval se na zámek, zase se kousl. Trvá do teď. Nemá někdo nápad, co s tím ? Nějak opatrně vypáčit ? Nechci poškodit ani šuplík ani zámek.

Díky za každou radu.

Bici :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Bici

Zdravím všechny,

z ničeho nic se zasekl zámek u přihrádky spolujezdce a ta teď nejde otevřít. Stalo se mi to již jednou, ale po nějaké době jsem zkusil přihrádku otevřít a šlo to. Než jsem dojel domů a podíval se na zámek, zase se kousl. Trvá do teď. Nemá někdo nápad, co s tím ? Nějak opatrně vypáčit ? Nechci poškodit ani šuplík ani zámek.

Díky za každou radu.

Bici :myslim

Mě se to stalo taky.. když s tím hodně praštíš, sám se zamkne.

Já sem tada do toho praštil ještě víc a pak to šlo odemknout klíčem :)

Odesláno

Teď si přesně nevybavuju, jak to tam je, ale mám ten dojem, že ta dvířka jsou zapuštěná v té přihrádce. A že by dole byly nějaké \"panty\" ??! Ráno to okouknu.

I tak díky.

Bici

Odesláno
Původně zaslal: Bici

Zdravim,

takze diky vsem za rady,pomohlo to.Jeden uder otevrenou dlani,pote pouziti klicku a hle,prihradka jde otevrit.

Bici

Většinou se to stává,když je přihrádka dost plná-na dvířkách na zámku je zespod jezdec,který slouží ke zamykání. A např. kazeta (nebo panel od rádia atd) ti ten jezdec přimáčkne nahoru-jakoby zamkne skříňku,ale zároveň ti jezdec stále drží,takže neotočíš klíčkem. Takže:

1, opravdu pobouchat pěstí,ať se predmět setřese a pak klíčkem odemčít

2,pokud nezbývá nic jiného a ty benga ty doklady opravdu chtějí vidět :bojim ,tak skříňku nahoře u zámku vypáčit-nestane se téměř nic,\"pouze\" uletí plastový protikus zámku na palubce-výroba z plechu trvá asi pět minut-má to svoje výhody-při dalším bloknutí se ti plíšek pouze narovná,kdežto plast uletí-takže můžeš vyrazit znovu pro nový

snad to bude stačit

Odesláno

No to mi vždycky pomůže strčit klíček do zámku, pravou rukou přihrádku zespoda tlačit směrem nahoru a druhou rukou zkoušet odemknout. Bouchání bych nedoporučoval, protože mi už přihrádka jednou praskla. Nejdřív jsem ji slepil sekunďákem a pak mi kámoš řekl, že má doma jednu navíc, tak jsem ji při nejbližší příležitosti vyměnil.

Odesláno
Původně zaslal: rOMIK306

No to mi vždycky pomůže strčit klíček do zámku, pravou rukou přihrádku zespoda tlačit směrem nahoru a druhou rukou zkoušet odemknout. Bouchání bych nedoporučoval, protože mi už přihrádka jednou praskla. Nejdřív jsem ji slepil sekunďákem a pak mi kámoš řekl, že má doma jednu navíc, tak jsem ji při nejbližší příležitosti vyměnil.

Ty ses asi držel hesla:

Když to nejde silou,tak to pujde ještě větší silou(ale krapec si to přehnal:D:D:D:D)

Odesláno

Tak dnes se mě taky samozamknul kastlík-přihrádka .... :)

šup tam s klíčkem a bylo otevřeno hned :roker

Jen tedy pravda, podivil jsem se zprvu co se děje ....

Odesláno

No mne se to zatim stalo 2x. Poprve se to opravilo samo,podruhe jsem pouzil doporuceny sofistikovany postup,uderit a pouzit klic,to zabralo. Tak uvidim priste,doufam ze se nebude zamykat casto.

Bic

Odesláno

Jestli to někoho potěší tak....... Hlásim se do klubu. Stejnej problém. Klíček naštěstí vždycky pomůže. Stačí to nebrat jako chybu ale přednost a je vyřešeno :D Ono asi ani jiný řežení stejně neni.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...