lukasz Odesláno 24. září 2023 Odesláno 24. září 2023 Ahoj, odešla mi palivová pumpa, a rád bych si ji sám vyměnil, bohužel jsem ale nenašel nikde její lokaci. Mohl byste mi někdo prosím říct, kde ji mohu najít? Našel jsem pouze pod zadními sedadly měrku nafty, ale nevidím na ní žádné čerpadlo. Děkuji moc všem. Citovat
ozzy56 Odesláno 24. září 2023 Odesláno 24. září 2023 ahoj, pokud nemáš el. čerpadlo v nádrži, tak je dopravní čerpadlo součástí vysokotlakého (někdo stále říká vstřikovacího) čerpadla, samozřejmě pak musíš mít i ruční pumpičku (ta je součástí palivového-naftového-filtru) Citovat
lukasz Odesláno 24. září 2023 Autor Odesláno 24. září 2023 (upraveno) Děkuji ten “čudlík” jde zmáčknout tak objednám nové vysokotlaké čerpadlo a snad to pomůže Upraveno 24. září 2023 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Hafity Odesláno 24. září 2023 Odesláno 24. září 2023 Nechápu tvůj sled myšlenek.... Na základě toho, že jde zmáčknout tlačítko ruční pumpy budeš měnit vysokotlaké čerpadlo ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 24. září 2023 Odesláno 24. září 2023 @lukasz samozřejmě si kup co chceš, ale já jen odpověděl na tvůj dotaz Citovat
Stosun Odesláno 24. září 2023 Odesláno 24. září 2023 (upraveno) Ta fotka je palivovej filtr ale. Tak nevim co to má společnýho s čerpadlem? Upraveno 24. září 2023 uživatelem Stosun Citovat
ozzy56 Odesláno 25. září 2023 Odesláno 25. září 2023 @Stosun zatím postupu tazatele nerozumí nikdo, to se v životě stává..., ale ta fotka naftového filtru potvrzuje, že el. čerpadlo v nádrži nemá Hafity ohodnotil 1 Citovat
lukasz Odesláno 25. září 2023 Autor Odesláno 25. září 2023 13 hours ago, Hafity said: Nechápu tvůj sled myšlenek.... Na základě toho, že jde zmáčknout tlačítko ruční pumpy budeš měnit vysokotlaké čerpadlo Ne, palivová pumpa mi nefunguje a je potřeba ji vyměnit. Já se ptal, kde se tedy nachází. Ozzy mi řekl, že je součástí vysokotlakého čerpadla. Tu fotku palivového filtru jsem poslal, že tam pumpičku na filtru mám. To je vše. Citovat
oddie Odesláno 25. září 2023 Odesláno 25. září 2023 Nebylo by lepší spíš popsat, co to dělá nebo nedělá? Jak se to projevilo? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.