Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Začátečník a problémy spojené s tím

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Nedávno jsem si koupil své první auto Peugeot 207. No a sem píšu z důvodu neznalosti. Snažím se na autě vyměnit co se dá, tak sám ,ale o autech a jejich údržbě vím pramálo.Takže většina mých znalosti je z internetu což mě přivádí na tu důležitou otázkou... jak se oddělává tapecirung ze zadních dveří. Čistým logickým postupem jsem oddělal šroubky po stranách a jeden ve prostředku dveří, s klikou na stahování oken jsem chvilku bojoval ale nakonec jsem se k té malé zavlačce dostal. Ale teď jsem v koncích. Tapec ne a ne se hnout. Nevím jak moc mohu zabrat nebo jestli se zabírá nějakým specifickým směrem nebo jestli nedej bože je ještě někde něco na oddelaní xD. Za každou radu budu velice vděčný. Pilař

Odesláno (upraveno)

ahoj, tapec drží po obvodě takové plastové špunty, musíš je vypáčit -- můžeš příborovým nožem, musíš ho vložit mezi tapec a plech dveří, pod nůž dát hadr (aby se dveře nepodřely) a opatrně jet po obvodě tapecu, až ucítíš odpor, tak v tom místě je ten plast. špunt, pak musíš zapáčit tím nožem a tapec se oddělí od dveří..., poprvé je to komedie, protože nevíš, kde ty špunty jsou, tak snad jsem to popsal srozumitelně..., může se stát, že ten špunt praskne a budeš potřebovat nové  , koukni nejprve na videa Youtube, je tam pěkně vidět postup práce  😉

jo, a možná by se ti hodila příručka Jak na to Peugeot 207 :myslim

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

To bude podobný jako na 206. K 207 jsem přímo video nenašel. Když něco nevím, tak používám youtube jako nápovědu. Případně, když si chceš dělat více věcí na autě sám, tak doporučuju sehnat servisní manuál. Podle něj se nechá auto rozebrat a složit do posledního šroubku.

Odesláno

Moc vám všem děkuju. Manuál se pokusím sehnat a na YouTube jsem se pokoušel hledat ale neúspěšně. Peugeot 207 tam je značně chudě reprezentován xD nebo co spíš neumím hledat xD. Každopádně ještě jednou mockrát děkuji. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...