simmir Odesláno 7. září 2023 Odesláno 7. září 2023 Mám prosbu,jak vyměnit chladič oleje.poraďte prosím Citovat
brixtr Odesláno 7. září 2023 Odesláno 7. září 2023 Ahoj, u každého auta je postup jiný, musíš napsat jaký máš auto, a hlavně i jaký v tom je motor jinak ti nikdo nedokáže poradit Péťa a Hafity ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 7. září 2023 Odesláno 7. září 2023 (upraveno) ahoj, obvykle povolíš šrouby nebo matice, někdy i dvě tlakové hadice (podle typu chladiče) a sundáš..., opačným postupem nahodíš nový chladič oleje, někdy je tam i těsnění, někdy papír, někdy O kroužek, někdy na silikon, olej z motoru nemusíš vypustit, ale někdy musíš, může vytéct i na zem, tak opatrně--je dobré pod to dát vanu kvůli ekologii Upraveno 7. září 2023 uživatelem ozzy56 brixtr a mjtwister ohodnotil 2 Citovat
simmir Odesláno 8. září 2023 Autor Odesláno 8. září 2023 (upraveno) Zapomněl jsem, mám Peugeot 407 sw motor 1,6 nafta Upraveno 8. září 2023 uživatelem simmir brixtr ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 8. září 2023 Odesláno 8. září 2023 chladič oleje (výměník tepla) je pod olejovým filtrem, takže dem. filtr, dvě vodní hadice a středový šroub, montáž opačným postupem , dát nové O kroužky a napustit chlad. kapalinu--pak odvzdušnit najdi na Youtube video o výměně výměníku--je tam Hafity a brixtr ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.