michal1810 Odesláno 15. srpen 2023 Odesláno 15. srpen 2023 (upraveno) Ahojte . Nemáte niekto skúsenosť s nefunkčným OBD .Mám Peugeot 308 SW ,1.6 HDI (80 kw),rok v.2008. Zásuvka normalne fungovala cca pol roka dozadu a dnes som išiel napojiť diagnostiku ,lebo mi vypísalo chybu airbagu ,že sa na to pozriem že ktorý airbag hlási chybu a nedalo sa vôbec pripojiť k autu . Diagnostiku mám Delphi ,ale mám aj pp2000 ,skúšal som aj tu a to isté ,nedá sa vôbec pripojiť .Neviete kde by mohol byť problém ?Samozrejme poistky som skontroloval aj tá čo je pre diagnostiku a všetko je ok . Ďakujem za rady Upraveno 15. srpen 2023 uživatelem michal1810 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. srpen 2023 Odesláno 16. srpen 2023 podivej se do samotneho konektoru jestli nektery z pinu nevypadnul treba nesetrnym zastrcenim diagnostiky Citovat
michal1810 Odesláno 16. srpen 2023 Autor Odesláno 16. srpen 2023 Tie som tiež kontroloval a tie sú ok ,ak cez poistku nameriam že tade ide prud ,ale nechce to spojiť Citovat
HonzaZ Odesláno 17. srpen 2023 Odesláno 17. srpen 2023 Ahoj, jenže pro OBD zásuvku jsou dva plusy. Pin 1 je + pól po zapnutí zapalování a pin 16 je trvalý +. Takže zkontroluj pořádně pojistky a měř. Citovat
michal1810 Odesláno 17. srpen 2023 Autor Odesláno 17. srpen 2023 No takže sa podarilo odstrániť aj jednu aj druhú poruchu .No diagnostiku bola zlá poistka na batérie čo sú dve malé poistky ,tak jedna z nich a airbag ,bol povytiahnuty konektor napájania airbagu volantu pod volantom ,asi teplom ,lebo sa to objavilo len teraz v teple ,dalo to dosť práce a dosť pátrania a merania ale všetko funguje .Ďakujem za rady Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.