Péťa Odesláno 12. srpen 2023 Odesláno 12. srpen 2023 Jen jsem chtěl upozornit na absurditu celého toho zbytečného dohadování. Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 12. srpen 2023 Odesláno 12. srpen 2023 Je mi to jasné,ty jsi také něco zbudoval ne? Citovat
Péťa Odesláno 12. srpen 2023 Odesláno 12. srpen 2023 Jasně, že jo. Ale já jsem na konci vesnice a mám prostor. Teď můžu na zpevněné ploše parkovat 8 aut, z toho 3 pod krytým stáním a 2 v garáži. Ale třeba na jízdní kola už místo nezbývá, ty musím věšet pod strop v garáži pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 12. srpen 2023 Autor Odesláno 12. srpen 2023 jen taková perlička--měli jsme i souseda, co jezdil MKD, sem tam nechal tahač před domem na sídlišti , v půl šesté ráno ho natočil a šel domů na kafe, po dvaceti minutách se vrátil, zatím to natlačilo vzduch, kabina se prohřála a mohl odjet..., na schůzi vchodu se divil o co nám jde, dyť bez vzduchu nemůže vyjet , lidi sou všelijaký Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.