UrbanFazekas Odesláno 10. červenec 2023 Odesláno 10. červenec 2023 Ahojte, Potrebujem pomôcť, už si fakt neviem rady. Mám Puga 307 sw 2.0 HDi 66kw (RHY) 2003. Už dlho mi svieti STOPka a k tomu aj kontrolka ručnej brzdy a na displeji píše hlášku “Brake fluid level low”. Samozrejme brzdovej kvapaliny je dosť, menil som kôli tomu aj nádobky spolu s čidlom (senzorom) ale nie a nie prestať blikať. Prosím Vás kde by mohol byť ešte problém? Pežotka bola teraz u mechanika kde sa menilo veľa vecí, včetne aj predných aj zadných kotúčov a platničiek. Mechanik skúšal snáď všetko možné (hra s káblikmi) ale STOPka stále bliká. Stretli ste sa s tým niekto? Ďakujem za každú jednu odpoveď Citovat
ozzy56 Odesláno 11. červenec 2023 Odesláno 11. červenec 2023 ahoj, ta kontrolka STOP je napojená na více okruhů, takže její blikání může a nemusí souviset jen s brzdama, dej to jinému mechanikovi--autoelektrikáři , který má origo diagnostiku na pežoty Citovat
PaKr Odesláno 11. červenec 2023 Odesláno 11. červenec 2023 Ahoj, mě to psalo jenom obecně "braking fault" , ale mě neměřily tři čidla ABS, takže ještě svítící kontrolka ABS a nefunkční tachometr. Takhle nevím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.