mirek benes Odesláno 28. červen 2023 Odesláno 28. červen 2023 Úvodní stránka Peugeot obecně Servis Prosím o pomoc. Prosím o pomoc. Přidat štítek Od mirek benes Před 3 minutami v Servis Odpovědět na toto téma mirek benes Odesláno před 3 minutami Chlapy,pomoc.mam 407,2,7hdi,150kw. Mám prasklou trubku mezi turbem a intercoolerem a nemůžu ji nikde sehnat.muze mi někdo poradit? Tel.732416940.diky moc Mirek Beneš milovice Citovat Upravit Nahlásit Odpovědět na toto téma... Sdílet Sledovat0 Přejít na přehled témat Další nepřečtené téma Kdo si právě prohlíží tuto stránku 1 Member mirek benes Úvodní stránka Peugeot obecně Servis Prosím o pomoc. IPS Theme by IPSFocus Jazyk Motiv vzhledu Kontaktujte nás Facebook Powered by Invision Community Fórum Nepřečtené Upozornění Zprávy Více
pavelu96 Odesláno 28. červen 2023 Odesláno 28. červen 2023 Jak moc sjetej nebo zoufalej musí člověk být, že vytvoří 3x takto vypadající příspěvek? @mirek benes za ty 4 roky co jsi tu na Peugeot clubu, jsi mohl pochytit jak to tady funguje, ale holt někdo potřebuje víc casu... Pokud budeš pokračovat tímto stylem, tak budu nucen odebrat Ti přístup na tyto stránky. Radek Hurvajz a Péťa ohodnotil 2
Radek Hurvajz Odesláno 28. červen 2023 Odesláno 28. červen 2023 @pavelu96 ty další dva už jsem vyhodil tak je nehledej, tady to zamykám Péťa a pavelu96 ohodnotil 2
Recommended Posts