Tone99 Odesláno 8. červen 2023 Odesláno 8. červen 2023 Zdravím vás Mám dotaz když přejedu nerovnosti např. Kostky tak jde slyšet klepání (duňkání) od přední nápravy. V servisu bylo řečeno - pružiny v pořádku, vyměněny spodní čepy, horní i spodní silentblok vyměněn, čepy řízení vyměněny ostatní prý v pořádku.... Teď jsem chytl za poloosy a tahem směrem od kola tam i zpět je vůle, je možné že je špatný homokinetický kloub ? Při zatáčení nic neskřípe pouze klepání při nerovnosti a občas při rozjedu. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. červen 2023 Odesláno 8. červen 2023 Mužou klepat i vyběhané brzdové třmeny Citovat
Tone99 Odesláno 11. červen 2023 Autor Odesláno 11. červen 2023 (upraveno) Ahoj děkuji za odpověď ale třmeny jsou v pořádku. Upraveno 11. červen 2023 uživatelem Radek Hurvajz Necituj těsně předcházejicí přispěvky! Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. červen 2023 Odesláno 11. červen 2023 (upraveno) No to jsem si u 406 myslel taky, při pořádném kopnutí do kola to pěkně kovově zaklepalo. Tak pokud jsi si jistej tak pak ještě u Peu partner mi tohle dělali přímo péra, ale po výměně, nikoliv původní, pomohlo na ně navlíknout takouvou tu gumu jak na nich bývá. Myslel jsem si že je tam uplně k prdu a ono ne. Ten homokineťák pokud má vůli tak by taky mohl klepkat, ale určitě by neklepkal při zatahu nebo brždění motorem. Upraveno 11. červen 2023 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Tone99 Odesláno 11. červen 2023 Autor Odesláno 11. červen 2023 (upraveno) Děkuju ještě na to mrkneme, ale už si nikdo neví rady. Tak jsem to zkusil tady pokud se s touto záhadou někdo nesetkal Upraveno 11. červen 2023 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. červen 2023 Odesláno 11. červen 2023 No než se přišlo na ty péra tak jsem servis otravoval hodně dlouho. Někdy to je na palici. Tone99 ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 11. červen 2023 Odesláno 11. červen 2023 No u 407 je přední náprava na rozdíl od jiných Peugeotů " dost složitá" . A vím že jakékoliv klepání tam hledat je náročné. Zkusil bych pořádně přejít tyčky stabilizátoru vrchní šroub tyčky je totiž zároveň spodním čepem tlumiče. A pak taky bývá problémový ten vrchní čep v tom hliníkovém bazmeku. Zítra jestli si vzpomenu tak to vyfotím jeden ten bazmek se mi tu snad ještě válí. Tone99 ohodnotil 1 Citovat
PaliJ Odesláno 20. červenec 2023 Odesláno 20. červenec 2023 Pozdravujem, na mojej 407ke som mal obdobný problém. Nevedel nikto, čo to robí....nakoniec som vymenil horné uloženie tlmičov (myslel som si to ihneď na začiatku, ale servisák ma zrušil...:-)). Prestalo to. Už iba sem tam počut iné klepanie a to je čap na tehlici......čaká ho výmena. Palo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.