Jana.Kub Odesláno 7. červen 2023 Odesláno 7. červen 2023 Ahoj, prosím o radu, jestli se s tím někdo setkal. Peugeot 307 sw, 2.0, 100kV r.v. 2003 Blbne to už téměř rok, většinou když se zahřeje po pár km, vynechává válec a spadne výkon. Mechanik: Vyměněné svíčky Vyměněný třetí vstřik Teď nová řidicí jednotka Elektrika změřena ok, tlaky v motoru změřeny taky ok. Vstřiky i proházel aby to zkusil a pořád závada na třetím. Lištu zkusil z jiného auta a závada pořád trvala. Zkoušel i napojit nové kabely ke vstřiku a těmi to také není. Už jsem zoufalá a mechanik stále neví. Máte někdo nápad, co ještě vyzkoušet? Díky moc za každou radu. chyby: P0341 a P0203 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 7. červen 2023 Odesláno 7. červen 2023 (upraveno) Tyhle motory jsou prokletý, mně to dělá po startu když se rozjedu, vypadne válec, chvíli se pere a pak ok. Dával jsem klapku, rampu, svíce, ecu, egr, svazek, čidlo vačky/kliky, čidla teploty a tlaku, komprese dobrá, rozvody nové xD Zahučel jsem do toho za dost peněz, já ani servisy na nic zatím nepřišly. Zatím máme takovou teorii, že to dělají horší hydroštely. Jinak první chyba je chyba čidla polohy vačky nebo kliky. Na to bych se zaměřil Upraveno 9. červen 2023 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Jana.Kub Odesláno 7. červen 2023 Autor Odesláno 7. červen 2023 No, pěkný. Ještě zkusím mechanika přímo z Peugeotu, jestli něco nenajde a jinak nevím. Citovat
inoxing Odesláno 8. červen 2023 Odesláno 8. červen 2023 Ta jedna z chyb ti to rika, skoceny rozvody. Proto muze vynechavat jeden z valcu. Zkontrolujte rozvody. Jana.Kub ohodnotil 1 Citovat
Jana.Kub Odesláno 10. červen 2023 Autor Odesláno 10. červen 2023 (upraveno) Díky, nechám zkontrolovat. Akorát je divný, že to normálně startuje, jede a začne to zlobit po různé dlouhé době a různě zase ta chyba mizela a vždycky to ukáže jen u třetího vstřiku, nikdy jiný. Upraveno 10. červen 2023 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.