Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni máte s tím nějaké zkušenosti? Jedná se jen o zrcadlení obrazovky a nebo plnohodnotné sdílení a ovládání MT?

Nemám s tím žádnou zkušenost a tak se ptám. A ještě otázka jde to jen po kabelu a nebo také přes BT. Autoradio pioneer

díky

Odesláno (upraveno)

@MotoMoto Existuje Android Auto a Apple CarPlay. Obě platformy slouží v podstatě pro "přenesení" funkcí telefonů (tedy přesněji - některých podporovaných aplikací) na display multimediální jednotky auta. Multimediální jednotka auta (ať už má vlastní OEM navigaci nebo ne) tuhle funkci musí pochopitelně umět  a stejně tak i telefon. Pak tedy buď bezdrátově nebo kabelem přeneseš funkce telefonu do auta (obraz i zvuk). Plnohodnotné ovládání telefonu / zrcadlení to není - ovládáš jen aplikace z telefonu, které Google a Apple uzná za vhodné používat při řízení. Jde telefonovat, poslouchat hudbu, pustit vlastní navigaci, pustit podcasty a streamovanou hudbu (třeba Spotify) ... ale už si nepustíš YouTube nebo filmy.

No a pak se to dá "oje.b.a.t"  a třeba na Androidu použít AAAD nebo něco podobného a s tím telefon zrcadlit víc bez omezení. Já AAAD mám a dětem tak přes to pouštím filmy a pohádky při jízdě autem.

Běžné autorádio Pioneer (pokud to není Android nebo jiná multimediální jednotka)  nejspíš bude umět maximálně BT handsfree a přehrávání hudby...  Lepší autorádia jako třeba tohle Pioneer SPH-DA160DAB to umět budou.

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno

Děkuji za vysvětlení. Ano, je to Android Auto ne Car. A údajně by to mělo umět spusti i navigaci. Což je pro mně stěžejní. Filmy nepotřebuji na to máme vzadu velkou televizi. Ale i tu navigaci mohu použít přímo na MT. Ale bude to lepší na 2din než na 6".

Telefon je S20 a radio Pioneer AVH-A240DAB

Odesláno

Tak jsem to, respektive Google blbě identifikoval. Je to nejspíš lepší model- Víc budu vědět zítra, to jedu do pro auto.

Snímek obrazovky 2023-06-06 195942.jpg

Odesláno

Tak vyzkoušeno, kabelem propojeno na Android Auto, funguje část aplikací navigace a další. přes BT funguje jen HF.

Ještě musím vyzkoušet, zda má někde autoradio možnost připojení FD.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...