MotoMoto Odesláno 2. červen 2023 Odesláno 2. červen 2023 Ahoj všichni máte s tím nějaké zkušenosti? Jedná se jen o zrcadlení obrazovky a nebo plnohodnotné sdílení a ovládání MT? Nemám s tím žádnou zkušenost a tak se ptám. A ještě otázka jde to jen po kabelu a nebo také přes BT. Autoradio pioneer díky Citovat
BubakGS Odesláno 6. červen 2023 Odesláno 6. červen 2023 (upraveno) @MotoMoto Existuje Android Auto a Apple CarPlay. Obě platformy slouží v podstatě pro "přenesení" funkcí telefonů (tedy přesněji - některých podporovaných aplikací) na display multimediální jednotky auta. Multimediální jednotka auta (ať už má vlastní OEM navigaci nebo ne) tuhle funkci musí pochopitelně umět a stejně tak i telefon. Pak tedy buď bezdrátově nebo kabelem přeneseš funkce telefonu do auta (obraz i zvuk). Plnohodnotné ovládání telefonu / zrcadlení to není - ovládáš jen aplikace z telefonu, které Google a Apple uzná za vhodné používat při řízení. Jde telefonovat, poslouchat hudbu, pustit vlastní navigaci, pustit podcasty a streamovanou hudbu (třeba Spotify) ... ale už si nepustíš YouTube nebo filmy. No a pak se to dá "oje.b.a.t" a třeba na Androidu použít AAAD nebo něco podobného a s tím telefon zrcadlit víc bez omezení. Já AAAD mám a dětem tak přes to pouštím filmy a pohádky při jízdě autem. Běžné autorádio Pioneer (pokud to není Android nebo jiná multimediální jednotka) nejspíš bude umět maximálně BT handsfree a přehrávání hudby... Lepší autorádia jako třeba tohle Pioneer SPH-DA160DAB to umět budou. Upraveno 6. červen 2023 uživatelem BubakGS Péťa ohodnotil 1 Citovat
MotoMoto Odesláno 6. červen 2023 Autor Odesláno 6. červen 2023 Děkuji za vysvětlení. Ano, je to Android Auto ne Car. A údajně by to mělo umět spusti i navigaci. Což je pro mně stěžejní. Filmy nepotřebuji na to máme vzadu velkou televizi. Ale i tu navigaci mohu použít přímo na MT. Ale bude to lepší na 2din než na 6". Telefon je S20 a radio Pioneer AVH-A240DAB Citovat
BubakGS Odesláno 6. červen 2023 Odesláno 6. červen 2023 (upraveno) @MotoMoto ..tak to máš smůlu. To rádio, co píšeš, to neumí..... ..to je jen trochu lepší "blbé" rádio s BT..... Upraveno 6. červen 2023 uživatelem BubakGS Citovat
MotoMoto Odesláno 6. červen 2023 Autor Odesláno 6. červen 2023 Tak jsem to, respektive Google blbě identifikoval. Je to nejspíš lepší model- Víc budu vědět zítra, to jedu do pro auto. Citovat
BubakGS Odesláno 7. červen 2023 Odesláno 7. červen 2023 @MotoMoto ..tak jak? Je tam to lepší nebo to blbý rádio? Citovat
MotoMoto Odesláno 8. červen 2023 Autor Odesláno 8. červen 2023 Tak vyzkoušeno, kabelem propojeno na Android Auto, funguje část aplikací navigace a další. přes BT funguje jen HF. Ještě musím vyzkoušet, zda má někde autoradio možnost připojení FD. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.