Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám normální nárazníky starý model bez lišt. Právě ty lišty tam jsou jenom imitované právě z té tapety a drží mi to už dva roky i na tom plastu. S tím lepením na nárazník se skutečnými lištami to bude asi dost náročné. Nejsem si jistý, jestli to vůbec půjde, protože ta tapeta je dost tvrdá a ty originál lišty jsou dost vyboulené, takže nevím, jestli to na tom bude držet. Ta tapeta se dost špatně řeže tak, aby proužky byly rovné a stejně široké. Já jsem to řezal na dřevěné fošně přes přisvěrkovanou hliníkovou silnou lištu. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: komisar

tak jsem u nás koupil tapeta 45 cm stojí 179 kč 1 metr

páska jsem dělal 1,5 cm

[upravil dne 19.5.2006 komisar]

Jak se říká : Proti gustu žádný..... Ale toto se mi zdá silně přeplácané. Lišty z tapety jsou moc široké a rozhodně to nemá ten plastický vzhled jako origo. lišta. Určitě bych nedával několik na sebe. Soráč, jen další názor :papa

Odesláno

mate nekdo zkusenosti s lakovanim tech list do barvy auta? Jak to drzi??? Musi se na ten plast neco jeste pod barvu nanest aby to drzelo a neodlupovalo se to casem??? Nebo staci klasicky postup?

Odesláno
Původně zaslal: komisar

zatím to byla zkouška uvidím co a jak,kdybych chtěl origoš tak tam nic nadávám,člověk se musí nějak lišit od ostatních,do mé ulice jezdí stejná 406 break pomalu je stejné i číslo takže si žena myslí že jsem doma a není to.Jinak díkas za tvé vyjádření:papa

Aspoň je žena pořád ve střehu... :D:D:D

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...