Mellington Odesláno 14. květen 2023 Odesláno 14. květen 2023 Ahoj, prosím o radu, názor. Nikde sa neviem dopátrať, či tieto Peugeoty mali dvojhmotu. Totiž to, je o dosť hlučnejšia posledných pár dní. Hlavne pri zošliapnutí brzdy na mieste zo zaradeným akýmkoľvek programom okrem "P". Pri "P" je úplne ticho, alebo sa stačí pohnúť a zvuk je úplne OK, no akonáhle stojím na mieste s brzdou, ozýva sa z motorového priestoru väčší hluk. S akou opravou, alebo problémom môžem rátať? Ďakujem pekne. Jn Citovat
MJSytic Odesláno 14. květen 2023 Odesláno 14. květen 2023 Ahoj, to se asi nedopátráš. Protože pokud máš 2.0 HDI s automatickou převodovku, tak je to měničový automat a ten ke své funkci dvouhmotový setrvačník nepoužívá. Kolik to má nejeto, kdy naposledy se v té převodovce měnil/kontroloval olej? Citovat
Mellington Odesláno 14. květen 2023 Autor Odesláno 14. květen 2023 (upraveno) Najazdených má 230 000 km. Auto mám rok, po kúpe som bol v autorizáku, kde ho aj servisujem a túto otázku mi bolo povedané v minulosti, že náplň sa nemení a je celoživotná... Pred tým to auto tiež chodievalo do autorizáku, ale presnú históriu som nepreveril. Pochybujem však, že by mi kontrolovali hladinu. Upraveno 14. květen 2023 uživatelem Mellington Citovat
MJSytic Odesláno 14. květen 2023 Odesláno 14. květen 2023 Tak možná skončila ta životnost ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.