Ajdamek Odesláno 17. květen 2006 Odesláno 17. květen 2006 Původně zaslal: t3dsm Původně zaslal: Ajdamek Já bych vzal radši stan, ten je prostornější ale nema odpruzeni:D:D Ale neomlátíš frajerce hlavu Citovat
Guest Miro406 Odesláno 17. květen 2006 Odesláno 17. květen 2006 Hm, zaujimave praktiky. No urcite pohodlnejsie v trochu vacsich priestoroch ako v aute V mojom aute by to asi prijemne nebolo, lebo sa podoba na vlecku za traktor. (stale treba nieco previezt, napr. minule som vozil kamene, cement, ...... ) Citovat
Guest Rybízek Odesláno 17. květen 2006 Odesláno 17. květen 2006 peugeot 406 break?! já cosi podobnýho praktikoval ve svý 106ce a nikdo nemusel mít nohy nebo hlavu venku z okýnka...Pravda,že na přespaní nikdy nedošlo,ale to na co jsem to v tu chvíli potřeboval to bylo víc než dostačující.. a jak psal deeper,o záclonky bych se taky moc nestaral.. Citovat
Blizzard Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 a ja ted do kufru nacpal audio:myslim Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 Cao, my jsme zkouseli 405ku Break na spani a OK. Vyspali bysme se do ruzova, kdyby nas neprisel vysat upir prevleceny za komara Původně zaslal: kajk Mám P406 Break. Když jsem zjistil, že sklopením zadních sedaček a opěradel dostanu krásnou rovnou plochu, hned mě napadlo: šla by použít jako postel na kolečkách? Představuji si to takhle: vemu přítelkyni někam na výlet, večer někde zastavím, sklopím sedačky, dorůžova se vyspíme a ráno dál. (Přítelkyni mám teprve týden, tak to nebylo možné vyzkoušet) Máte nějaké zkušenosti? Citovat
Netopýrka Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 Ja mam teda auti na jezdeni a na spani mam postel. A na to ostatni - to taky patri nekam jinam, uz nemam vek na nejaky hadi praktiky uvnitr plechovych krabic vseho druhu :D :D :D Citovat
chuck11 Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 Původně zaslal: Netopýrka Ja mam teda auti na jezdeni a na spani mam postel. A na to ostatni - to taky patri nekam jinam, uz nemam vek na nejaky hadi praktiky uvnitr plechovych krabic vseho druhu :D :D :D Nemáš na to věk??? :D- nedělej ze sebe stařenu vůbec ti to nesluší čerstvej 26 si měla letos tak co. Ja nejsem starší já nechci být děděk:bojim:bojim:D:D Citovat
Gotrek Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 Původně zaslal: Netopýrka Ja mam teda auti na jezdeni a na spani mam postel. A na to ostatni - to taky patri nekam jinam, uz nemam vek na nejaky hadi praktiky uvnitr plechovych krabic vseho druhu :D :D :D Už teď nemáš věk??? To by mě Netopko zajímalo, co budeš říkat za 10 let... Citovat
chuck11 Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 Původně zaslal: Gotrek Původně zaslal: Netopýrka Ja mam teda auti na jezdeni a na spani mam postel. A na to ostatni - to taky patri nekam jinam, uz nemam vek na nejaky hadi praktiky uvnitr plechovych krabic vseho druhu :D :D :D Už teď nemáš věk??? To by mě Netopko zajímalo, co budeš říkat za 10 let... Co 10 za dalších 26let:myslim Citovat
Fx Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 To bude říkat všeobecně, že na to nemá věk:D Citovat
deeper Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 Há a bude litovat, co všechno mohla provádět ve 26 ve svém autíku :-))))))) I hate stereotyp Citovat
Netopýrka Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 za 26 let uz asi nebudu mit ty \"zabrany\" co dneska....to uz budu rada, ze se mnou bude nekdo ten sex chtit a tak bude asi jedno kdy a kde :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.