Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Vyzkoušeli jste auto jako letiště?

Recommended Posts

Odesláno

Hm, zaujimave praktiky. No urcite pohodlnejsie v trochu vacsich priestoroch ako v aute :bojim

:myslim

V mojom aute by to asi prijemne nebolo, lebo sa podoba na vlecku za traktor. (stale treba nieco previezt, napr. minule som vozil kamene, cement, ...... )

:papa

Odesláno

peugeot 406 break?!

já cosi podobnýho praktikoval ve svý 106ce a nikdo nemusel mít nohy nebo hlavu venku z okýnka...Pravda,že na přespaní nikdy nedošlo,ale to na co jsem to v tu chvíli potřeboval to bylo víc než dostačující..;)

a jak psal deeper,o záclonky bych se taky moc nestaral..:D

Odesláno

Cao, my jsme zkouseli 405ku Break na spani a OK. Vyspali bysme se do ruzova, kdyby nas neprisel vysat upir prevleceny za komara :mrk

Původně zaslal: kajk

Mám P406 Break. Když jsem zjistil, že sklopením zadních sedaček a opěradel dostanu krásnou rovnou plochu, hned mě napadlo: šla by použít jako postel na kolečkách?

Představuji si to takhle: vemu přítelkyni někam na výlet, večer někde zastavím, sklopím sedačky, dorůžova se vyspíme a ráno dál. (Přítelkyni mám teprve týden, tak to nebylo možné vyzkoušet)

Máte nějaké zkušenosti?:papa

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Ja mam teda auti na jezdeni a na spani mam postel. A na to ostatni - to taky patri nekam jinam, uz nemam vek na nejaky hadi praktiky uvnitr plechovych krabic vseho druhu :D :D :D :D :D :D

Nemáš na to věk??? :D:D- nedělej ze sebe stařenu vůbec ti to nesluší

čerstvej 26 si měla letos tak co. Ja nejsem starší já nechci být děděk:bojim:bojim:D:D

Odesláno

Ja mam teda auti na jezdeni a na spani mam postel. A na to ostatni - to taky patri nekam jinam, uz nemam vek na nejaky hadi praktiky uvnitr plechovych krabic vseho druhu :D :D :D :D :D :D

Už teď nemáš věk??? To by mě Netopko zajímalo, co budeš říkat za 10 let...

:D

Odesláno
Původně zaslal: Gotrek

Už teď nemáš věk??? To by mě Netopko zajímalo, co budeš říkat za 10 let...

:D

Co 10 za dalších 26let:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...